AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: messages no more than 250 characters long
Topic Summary:
Created On: 07/18/2012 04:15 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 07/18/2012 04:15 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Athlonuser
Overclocker

Posts: 797
Joined: 10/10/2004

every time i try to make a reply I could use way less than 250 characters and it still gives me that....is it a bug or something?

-------------------------
Desktop: AMD Opteron 170 2.7ghz OC, 440gb HDD space (3 HDDs in RAID-0), 4GB RAM, Hec X Power Pro 600W PSU, Gigabyte GTX 260 OC, two dvd burners, HT Omega Striker 7.1 sound card

Laptop: Dell Inspiron 15 N5040, Core i3 380M, 4GB RAM, 500GB HDD
 07/18/2012 06:32 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Mime
Troll Hunter

Posts: 8517
Joined: 10/06/2003

Did something break its self again?

Edit: Works here... maybe a browser thing?

-------------------------
Containment Breach

Do not meddle in the affairs of archers, for they are subtle and quick to anger.
 07/19/2012 10:37 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
MD - Moderator
Deployer of Mjölnir - House Keeping

Posts: 11102
Joined: 11/05/2003

1234567890123456789012345678901234567890
1234567890123456789012345678901234567890
1234567890123456789012345678901234567890
1234567890123456789012345678901234567890
1234567890123456789012345678901234567890
1234567890123456789012345678901234567890
12345678901

That was 251 char, no error message, however without <cr>
the screen will not show all of the chars properly.

-------------------------
The opinions expressed above do not represent those of Advanced Micro Devices or any of their affiliates.

Physics? Ha! This is clearly magic and devilry at work. Prepare firewood! We have witches to burn!


MODERATOR
 07/20/2012 04:30 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Athlonuser
Overclocker

Posts: 797
Joined: 10/10/2004

I changed my browser to safari and now im not seeing this problem

-------------------------
Desktop: AMD Opteron 170 2.7ghz OC, 440gb HDD space (3 HDDs in RAID-0), 4GB RAM, Hec X Power Pro 600W PSU, Gigabyte GTX 260 OC, two dvd burners, HT Omega Striker 7.1 sound card

Laptop: Dell Inspiron 15 N5040, Core i3 380M, 4GB RAM, 500GB HDD
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information