AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Where are the X2's?
Topic Summary:
Created On: 09/11/2005 11:41 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 09/11/2005 11:41 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
AthlonX2
Senior Member

Posts: 1333
Joined: 11/14/2004

I look at store catalogs from Bestbuy, Staples, Office Depot, CompUSA, Circuit City and others but haven't found one pre-configured X2 processor! Where are they?

-------------------------
 09/11/2005 11:43 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
nwo
Senior Member

Posts: 2510
Joined: 11/06/2004

QUOTE(AthlonX2 @ Sep 11 2005, 07:41 AM)I look at store catalogs from Bestbuy, Staples, Office Depot, CompUSA, Circuit City and others but haven't found one pre-configured X2 processor! Where are they?
[right][snapback]500308[/snapback][/right]

Probably not too popular with the OEMs because they usually like to rip people off which is hard to do with an X2 /tongue.gif' border='0' style='vertical-align:middle' alt='tongue.gif' />

Nah, I'm joking, I saw a few in the Micro Center catalog a few days ago /biggrin.gif' border='0' style='vertical-align:middle' alt='biggrin.gif' /> Staples, and Office Depot.... I'm not surprised they don't have it, it's like saying why doesn't Wall-Mart have dual cores /laugh.gif' border='0' style='vertical-align:middle' alt='laugh.gif' />
 09/11/2005 11:55 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bvchurch
Senior Member

Posts: 8655
Joined: 06/24/2004

QUOTE(AthlonX2 @ Sep 11 2005, 08:41 AM)I look at store catalogs from Bestbuy, Staples, Office Depot, CompUSA, Circuit City and others but haven't found one pre-configured X2 processor! Where are they?
[right][snapback]500308[/snapback][/right]


You must remember the X2 is devoted mainly to the enthusiast market at the moment. HP, Compaq,etc are mainly designing for home systems. Thus you wont see much in the ads of staples, worst buy, office report, swamp usa, and slircuit city.

IIRC, SwampUSA is actually carrying the X2 in stock at some stores.
 09/11/2005 09:11 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
92GTA
Senior Member

Posts: 497
Joined: 12/09/2003

HP has had them for like 2 months now, lol. Go into any CompUSA and walk up to the HP CTO configurator...

They at first had all 3 X2's but now for some reason HP is only offering the low-end. May be a temporary supply thing...

-------------------------
AMD Phenom II X4 955BE AM3 (Multi x18.5@3712.5MHz) - 965BE On order!
Thermalright IFX-14 Lapped with AS5 (Not installed)
3 Scythe SY1425SL12H / Silverstone FP33-B (Not installed)
ASUS M4A78T-E AM3 790GX HDMI ATX
8GB Mushkin 996625 DDR3 1600 (7-7-6-18-24 - DRAM 1.86v)
Corsair CMPSU-750HX ATX12V 2.3 Modular
3 74GB WD Raptors in RAID 0 / 1TB WD Black
Pioneer SATA Blu-Ray / Plextor SATA DVD-RW
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information