AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: black screen with mouse cursor
Topic Summary:
Created On: 05/09/2005 02:46 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/09/2005 02:46 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
[255]
Senior Member

Posts: 804
Joined: 03/31/2004

First and foremost, the problem.

XP loads and does its thing... and I get a black screen with my mouse cursor... I know windows is loaded because steam has always poped up saying "Cannot detect your network connection!" and has a "retry" "cancle" and a "click here for details" button... the details button turns the mouse into a hand... which If i search long enough on my black screen... I can find it and my mouse turns into that god-forsaken hand I now loathe....

I can start in safe-mode just fine... I can restore my system but its hit or miss and the problem is still there no matter how far I go back....

I've virii scanned, ran ad-aware, ran Spy Bot... even did an overhaul on my registry.... I can't seem to find the problem....

I don't want to format or reinstall windows but that seems like the only viable option...

Any suggestions?

Edit:

I'm not exactly sure if I fixed it... but after a MASSIVE driver cleaning (every driver I could possibly remove... I removed...) all seems to be running.... decently... for now... Will update again if it didn't work....

-------------------------
Opty 170 @ 2.5ghz
Asus A8N32 SLI Deluxe
2gig gskill @ DDR456 - 2.5-3-3-6
Saphire ATI Radeon x850xt @ 560/580 -SOLD-... Had to make ends meet.
 05/09/2005 04:51 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
liltechdude
Case Modder

Posts: 1152
Joined: 01/03/2005

ive never heard of that problem before....but i mean if spyware ad virus scanners cnt find anythin than i guess ur best option is to format....and wat r u usin to connect to ur network?

liltechdude

-------------------------
Current Desktop:
Intel Core i7 860 | WD Velociraptor 300GB x 2 RAID 0
Asus P7P55D-E Premium | WD Caviar 1TB
XFX Radeon HD 5870 1GB GDDR5
G.Skill 8GB DDR3 1600 | Asus Xonar D2X
Logitech G15 Keyboard | 2x Samsung 24" LCD Flatpanel
 05/10/2005 05:47 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
[255]
Senior Member

Posts: 804
Joined: 03/31/2004

I ended up having to format... apparently the problem returned after a few boots and vioala... On to my next issue...

I need a sound blaster driver file named SBLW-XPWEB-W3-US but I can't find it... anywhere.... bleh... or maybe I could try and find an ISO of an SB live install cd... who knows.... the search continues....

-------------------------
Opty 170 @ 2.5ghz
Asus A8N32 SLI Deluxe
2gig gskill @ DDR456 - 2.5-3-3-6
Saphire ATI Radeon x850xt @ 560/580 -SOLD-... Had to make ends meet.
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information