AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: RAID 0 U320 Question
Topic Summary:
Created On: 01/22/2005 02:32 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/22/2005 02:32 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Megadeth
Senior Member

Posts: 7822
Joined: 08/14/2004

I have an LSI Logic Ultra320 Controller and two Fujisu (identical) Ultra320 36.6 GB hard drives. To run RAID 0, what else do I need? How many cables? What kind of cables? What about the controller?
 01/22/2005 02:35 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Silk_the_Absent1
Senior Member

Posts: 15221
Joined: 02/02/2004

Well, a motherboard that can use that card would be usefull...

-Adam
 01/22/2005 02:38 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Megadeth
Senior Member

Posts: 7822
Joined: 08/14/2004

It is on PCI-X. PCI-X cards are backwards compatible with PCI standard. I had it running in an older rig before. How do I setup RAID 0?
 01/22/2005 04:00 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
technic58
Minister of Spare Parts

Posts: 13953
Joined: 07/25/2004

well are u reinstallin Xp on them? dont u press F2 or somthin to load drivers for the card? and it depends on the drives wat cables ull need.

EDIT: well nevermind its an SCSI card so the drives need to b SCSI and......didnt the card come with cables for that?

-------------------------
My GT430 Is Folding For AMD Team 34106
FOR A GOOD CAUSE---Accepting Donations of New, Used, Working, Nonworking PC Components
Thanks to KLEETUS for his generous donation of components!!
 01/22/2005 04:04 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Megadeth
Senior Member

Posts: 7822
Joined: 08/14/2004

i'm gonna install XP on them...the drives are U320 scsis i believe the 68 or 50 pin ones and the controller is u320 68 or 50 pin same as the drives, question is i only have on cable, to run RAID 0 on U320 is the cable like an IDE cable where there are two heads on the cable and one goes into each drive
 01/22/2005 04:08 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
technic58
Minister of Spare Parts

Posts: 13953
Joined: 07/25/2004

well does the card hav 2 heads? arent there any instructions or anything?

-------------------------
My GT430 Is Folding For AMD Team 34106
FOR A GOOD CAUSE---Accepting Donations of New, Used, Working, Nonworking PC Components
Thanks to KLEETUS for his generous donation of components!!
 01/22/2005 04:08 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Megadeth
Senior Member

Posts: 7822
Joined: 08/14/2004

the card was open box so I have no idea
 01/22/2005 04:09 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
technic58
Minister of Spare Parts

Posts: 13953
Joined: 07/25/2004

o ok lol. but does the card hav 2 connectors?

-------------------------
My GT430 Is Folding For AMD Team 34106
FOR A GOOD CAUSE---Accepting Donations of New, Used, Working, Nonworking PC Components
Thanks to KLEETUS for his generous donation of components!!
 01/22/2005 04:11 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Megadeth
Senior Member

Posts: 7822
Joined: 08/14/2004

no
 01/22/2005 04:13 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
technic58
Minister of Spare Parts

Posts: 13953
Joined: 07/25/2004

lol sry im nto bein of much help here. go here' ">http://www.lsilogic.com/cgi-bi...ck.cgi?/320/index.html and tell me which card most looks like yours. that might help out. then theres all kinda of documents there 2.

-------------------------
My GT430 Is Folding For AMD Team 34106
FOR A GOOD CAUSE---Accepting Donations of New, Used, Working, Nonworking PC Components
Thanks to KLEETUS for his generous donation of components!!
 01/22/2005 04:15 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Megadeth
Senior Member

Posts: 7822
Joined: 08/14/2004

http://www.lsilogic.com/produc...hbas...as/lsiu320.html' ">http://www.lsilogic.com/products/scsi_hbas/lsiu320.html

this is my card
 01/22/2005 04:20 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
technic58
Minister of Spare Parts

Posts: 13953
Joined: 07/25/2004

it really doesnt say that much about settin up RAID on there....just try hookin it up and install the RAID driver when it asks for it. if it didnt com with any u can download them, burn them to a CD, and then do that.

-------------------------
My GT430 Is Folding For AMD Team 34106
FOR A GOOD CAUSE---Accepting Donations of New, Used, Working, Nonworking PC Components
Thanks to KLEETUS for his generous donation of components!!
 01/22/2005 04:26 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Megadeth
Senior Member

Posts: 7822
Joined: 08/14/2004

ok once i get the setup ready i'll try thanx it says up to 15 drives so i would think that would allow for RAID 0 one way or another
 01/22/2005 04:27 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
technic58
Minister of Spare Parts

Posts: 13953
Joined: 07/25/2004

yea thats wat i was thinkin......great directions huh? lol

well anyway good luck!

-------------------------
My GT430 Is Folding For AMD Team 34106
FOR A GOOD CAUSE---Accepting Donations of New, Used, Working, Nonworking PC Components
Thanks to KLEETUS for his generous donation of components!!
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information