AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Upgradable?
Topic Summary:
Created On: 09/23/2006 06:48 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 09/23/2006 06:48 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
TridenT_Boy3555
Senior Member

Posts: 2557
Joined: 12/26/2005

I have a intel motherboard, the Asus P5B Deluxe Wi-fi AP Solo whatever. It comes with this Wi-fi thing, and well it sucks. I was curious if I would be able to upgrade the antenna to something more 1337. Here are pictures of the connector.
http://tboy.org/Wireless%20001.jpg
http://tboy.org/Wireless%20002.jpg
http://tboy.org/Wireless%20003.jpg


-------------------------

My signature is environmentally friendly. Is yours?
 09/23/2006 06:50 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
vsingh
Voodoo Programmer

Posts: 3919
Joined: 10/15/2005

That's a standard pigtail connector for wifi antennas. This should work very well for only $25:

http://www.newegg.com/Product/...asp?...N82E16833127046
 09/23/2006 07:08 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
r3sil3
Senior Member

Posts: 4102
Joined: 10/05/2005

Yeah, that thing vsingh posted should work.

Also, where's your backplate? lol

-------------------------
NO PC As Of NOW!

I'll still be on here once in a while.
 09/23/2006 07:19 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
vsingh
Voodoo Programmer

Posts: 3919
Joined: 10/15/2005

quote:

Originally posted by: r3sil3
Yeah, that thing vsingh posted should work.

Also, where's your backplate? lol



he probably temporarily took out the backplate to take that photo so you can actually SEE the port lol
 09/23/2006 07:35 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
r3sil3
Senior Member

Posts: 4102
Joined: 10/05/2005

Or, he doesnt use one.........I don't. No reason to have it.

-------------------------
NO PC As Of NOW!

I'll still be on here once in a while.
 09/23/2006 07:37 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
TridenT_Boy3555
Senior Member

Posts: 2557
Joined: 12/26/2005

Yeah... I don't use it Just restricts airflow really.

-------------------------

My signature is environmentally friendly. Is yours?
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information