AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: -
Topic Summary:
Created On: 05/31/2010 02:07 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
1 2 3 Next Last unread
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/31/2010 02:07 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ed6698
Overclocker

Posts: 927
Joined: 07/20/2005

-

Edited: 07/09/2010 at 01:46 PM by ed6698
 05/31/2010 02:41 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
PC-GURU -
Lurker

Posts: 8018
Joined: 11/11/2008

Well my aa only goes to 8x

Didn't bother running it pushed clocks.

Just ran it with every day gaming clocks.



-------------------------
AMD phenom II 1090T @ 4.23 Ghz custom water cooled
Asrock 890 FX deluxe 3 mother board
4 GB DDR 3 1600 @ 1688 Mhz 7 7 7 24 T1 2688 Mhz NB
2x 1 TB WD Sata III 64 mb cache HDD,s raid 0
2x 5870 HD @ 1015/1300 Asus reference
Dual OS win 7 x64 ultimate & win 7 x32 Ultimate (bench os)
 05/31/2010 02:42 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cq842000
Deprecated

Posts: 395
Joined: 05/24/2010

What about at 8xMSAA, as mine doesnt go past that except through CCC.
1ghz on the cores, and 1.3ghz on the memory.



Edit @ PC Guru, holy crap, thats just one core? I used the multi-gpu version.

-------------------------
MountainMods Ascension | EVGA X58 4xSLI Classified | Intel Core i7 980X | 12 GB G.Skill Ripjaw DDR3 | Sapphire Radeon HD6990 + GTX460(PPU)| Antec TPQ 1200 + Antec TPQ 1000
1200mhz/1500mhz GPU-Z Validation
 05/31/2010 02:46 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
PC-GURU -
Lurker

Posts: 8018
Joined: 11/11/2008

Also, it only uses 1 GPU not both lol.

Single GPU threaded.

Like to know how your scored so high cq842000

Intel biased test I take it lol.

-------------------------
AMD phenom II 1090T @ 4.23 Ghz custom water cooled
Asrock 890 FX deluxe 3 mother board
4 GB DDR 3 1600 @ 1688 Mhz 7 7 7 24 T1 2688 Mhz NB
2x 1 TB WD Sata III 64 mb cache HDD,s raid 0
2x 5870 HD @ 1015/1300 Asus reference
Dual OS win 7 x64 ultimate & win 7 x32 Ultimate (bench os)
 05/31/2010 02:47 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ed6698
Overclocker

Posts: 927
Joined: 07/20/2005

-

Edited: 07/09/2010 at 01:46 PM by ed6698
 05/31/2010 02:49 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cq842000
Deprecated

Posts: 395
Joined: 05/24/2010

Would you kindly go to Sstart> All Programs>MSI Kombustor> MSI Kombustor (multi GPU)...

-------------------------
MountainMods Ascension | EVGA X58 4xSLI Classified | Intel Core i7 980X | 12 GB G.Skill Ripjaw DDR3 | Sapphire Radeon HD6990 + GTX460(PPU)| Antec TPQ 1200 + Antec TPQ 1000
1200mhz/1500mhz GPU-Z Validation
 05/31/2010 02:50 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
PC-GURU -
Lurker

Posts: 8018
Joined: 11/11/2008

Doh !!! ya that would make a difference lol.

-------------------------
AMD phenom II 1090T @ 4.23 Ghz custom water cooled
Asrock 890 FX deluxe 3 mother board
4 GB DDR 3 1600 @ 1688 Mhz 7 7 7 24 T1 2688 Mhz NB
2x 1 TB WD Sata III 64 mb cache HDD,s raid 0
2x 5870 HD @ 1015/1300 Asus reference
Dual OS win 7 x64 ultimate & win 7 x32 Ultimate (bench os)
 05/31/2010 02:50 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ed6698
Overclocker

Posts: 927
Joined: 07/20/2005

-

Edited: 07/09/2010 at 01:46 PM by ed6698
 05/31/2010 03:00 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cq842000
Deprecated

Posts: 395
Joined: 05/24/2010

Here is my score with the single-threaded version.



-------------------------
MountainMods Ascension | EVGA X58 4xSLI Classified | Intel Core i7 980X | 12 GB G.Skill Ripjaw DDR3 | Sapphire Radeon HD6990 + GTX460(PPU)| Antec TPQ 1200 + Antec TPQ 1000
1200mhz/1500mhz GPU-Z Validation
 05/31/2010 03:05 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
PC-GURU -
Lurker

Posts: 8018
Joined: 11/11/2008

Well it don't look to be working right with Xfire.

Single and multi tested Identical no change.

Even your single score is higher then mine.

I smell some BS for sure.

-------------------------
AMD phenom II 1090T @ 4.23 Ghz custom water cooled
Asrock 890 FX deluxe 3 mother board
4 GB DDR 3 1600 @ 1688 Mhz 7 7 7 24 T1 2688 Mhz NB
2x 1 TB WD Sata III 64 mb cache HDD,s raid 0
2x 5870 HD @ 1015/1300 Asus reference
Dual OS win 7 x64 ultimate & win 7 x32 Ultimate (bench os)
 05/31/2010 03:06 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cq842000
Deprecated

Posts: 395
Joined: 05/24/2010

You also have an older version. Also, BS as in? Also, if you have the monitoring program running via MSI afterburner, pause it, and it will raise your score some.

-------------------------
MountainMods Ascension | EVGA X58 4xSLI Classified | Intel Core i7 980X | 12 GB G.Skill Ripjaw DDR3 | Sapphire Radeon HD6990 + GTX460(PPU)| Antec TPQ 1200 + Antec TPQ 1000
1200mhz/1500mhz GPU-Z Validation

Edited: 05/31/2010 at 03:14 AM by cq842000
 05/31/2010 03:07 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ed6698
Overclocker

Posts: 927
Joined: 07/20/2005

-

Edited: 07/09/2010 at 01:46 PM by ed6698
 05/31/2010 03:07 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cq842000
Deprecated

Posts: 395
Joined: 05/24/2010

I doubt it, but hmmm.... thats a good question. Perhaps you should try version 1.07 first before you decide to clock up. Here is where I got 1.0.7 from.... http://event.msi.com/vga/after...urnerSetup160Beta5.rar

-------------------------
MountainMods Ascension | EVGA X58 4xSLI Classified | Intel Core i7 980X | 12 GB G.Skill Ripjaw DDR3 | Sapphire Radeon HD6990 + GTX460(PPU)| Antec TPQ 1200 + Antec TPQ 1000
1200mhz/1500mhz GPU-Z Validation
 05/31/2010 03:08 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
PC-GURU -
Lurker

Posts: 8018
Joined: 11/11/2008

Originally posted by: ed6698

I don't think cpu oc would effect the score or would it? I do have the newer version then both of ya.


boost was set to 4 cores 4.24 Ghz

So I do not think that was it.

Tests showed only 1 GPU was used even with multi.

-------------------------
AMD phenom II 1090T @ 4.23 Ghz custom water cooled
Asrock 890 FX deluxe 3 mother board
4 GB DDR 3 1600 @ 1688 Mhz 7 7 7 24 T1 2688 Mhz NB
2x 1 TB WD Sata III 64 mb cache HDD,s raid 0
2x 5870 HD @ 1015/1300 Asus reference
Dual OS win 7 x64 ultimate & win 7 x32 Ultimate (bench os)
 05/31/2010 03:16 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ed6698
Overclocker

Posts: 927
Joined: 07/20/2005

-

Edited: 07/09/2010 at 01:47 PM by ed6698
 05/31/2010 03:21 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ed6698
Overclocker

Posts: 927
Joined: 07/20/2005

-

Edited: 07/09/2010 at 01:47 PM by ed6698
 05/31/2010 03:22 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cq842000
Deprecated

Posts: 395
Joined: 05/24/2010

Perhaps it's an error pertaining to the Nvidia card. Maybe you could try taking it out and re-benching.

-------------------------
MountainMods Ascension | EVGA X58 4xSLI Classified | Intel Core i7 980X | 12 GB G.Skill Ripjaw DDR3 | Sapphire Radeon HD6990 + GTX460(PPU)| Antec TPQ 1200 + Antec TPQ 1000
1200mhz/1500mhz GPU-Z Validation
 05/31/2010 03:25 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cq842000
Deprecated

Posts: 395
Joined: 05/24/2010

Originally posted by: ed6698

Originally posted by: cq842000



Perhaps it's an error pertaining to the Nvidia card. Maybe you could try taking it out and re-benching.




I doubt he will do that. lol He has run into some problems pulling cards and putting them back in at times.


I understand, I ran into the same issues back when I was running Hybrid PhysX as well.

-------------------------
MountainMods Ascension | EVGA X58 4xSLI Classified | Intel Core i7 980X | 12 GB G.Skill Ripjaw DDR3 | Sapphire Radeon HD6990 + GTX460(PPU)| Antec TPQ 1200 + Antec TPQ 1000
1200mhz/1500mhz GPU-Z Validation
 05/31/2010 03:25 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
ed6698
Overclocker

Posts: 927
Joined: 07/20/2005

-

Edited: 07/09/2010 at 01:47 PM by ed6698
 05/31/2010 03:25 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cq842000
Deprecated

Posts: 395
Joined: 05/24/2010

Originally posted by: ed6698

Originally posted by: cq842000



Perhaps it's an error pertaining to the Nvidia card. Maybe you could try taking it out and re-benching.




I doubt he will do that. lol He has run into some problems pulling cards and putting them back in at times. Q is your GPU on water?


Of course my friend. You saw the temperatures eh? Never gets above 38c overclocked and playing Crysis(DX10/very high/4xFSAA) full on for hours. Now if Sapphire would just unlock the cores to say I dunno, 1250mhz then I could really push this baby.

-------------------------
MountainMods Ascension | EVGA X58 4xSLI Classified | Intel Core i7 980X | 12 GB G.Skill Ripjaw DDR3 | Sapphire Radeon HD6990 + GTX460(PPU)| Antec TPQ 1200 + Antec TPQ 1000
1200mhz/1500mhz GPU-Z Validation
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information