AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Mobo/Case
Topic Summary:
Created On: 06/24/2005 06:00 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 06/24/2005 06:00 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
elite_athlon
Senior Member

Posts: 7392
Joined: 06/07/2005

ok lets say iam getting this case
http://www.tigerdirect.com/app...s/Se...&Tab=1&NoMapp=0' ">http://www.tigerdirect.com/app...1185218&Tab=1&NoMapp=0
with this mobo
http://www.tigerdirect.com/app...s/Se...&Tab=1&NoMapp=0' ">http://www.tigerdirect.com/app...1366531&Tab=1&NoMapp=0
what iam realy askig is how can u re place the plate that fits the ports (vga, ps/2 usb, ect) on the back of the case heres a pic discribing what i mean
http://img189.echo.cx/my.php?image=tc3j4018e6az.jpg' ">http://img189.echo.cx/my.php?image=tc3j4018e6az.jpg

-------------------------
Join a real forum - http://www.compsupportforums.com/
 06/24/2005 07:27 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Dancer
Senior Member

Posts: 275
Joined: 01/22/2005

QUOTE(athlonxp2800+/333 @ Jun 24 2005, 05:00 PM)ok lets say iam getting this case
http://www.tigerdirect.com/app...s/Se...&Tab=1&NoMapp=0' ">http://www.tigerdirect.com/app...1185218&Tab=1&NoMapp=0
with this mobo
http://www.tigerdirect.com/app...s/Se...&Tab=1&NoMapp=0' ">http://www.tigerdirect.com/app...1366531&Tab=1&NoMapp=0
what iam realy askig is how can u re place the plate that fits the ports (vga, ps/2 usb, ect) on the back of the case heres a pic discribing what i mean
http://img189.echo.cx/my.php?image=tc3j4018e6az.jpg' ">http://img189.echo.cx/my.php?image=tc3j4018e6az.jpg
[right][snapback]444747[/snapback][/right]


Hi freind,
I think your posting in the wrong section of the forum, this section is about distributed computing. That's why the Mods moved your other post. You will get more answers in the other section.
Cheers,
Bob

-------------------------
Come join our Team and help find cures for the world!
AMD FORUM FOLDERS


<span st
 06/24/2005 07:42 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
elite_athlon
Senior Member

Posts: 7392
Joined: 06/07/2005

QUOTE(Dancer @ Jun 24 2005, 06:27 PM)Hi freind,
      I think your posting in the wrong section of the forum, this section is about distributed computing. That's why the Mods moved your other post. You will get more answers in the other section.
Cheers,
Bob
[right][snapback]444782[/snapback][/right]

thx dancer but what other section?

-------------------------
Join a real forum - http://www.compsupportforums.com/
 06/24/2005 08:07 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
benpb1
Senior Member

Posts: 564
Joined: 02/14/2005

QUOTE(athlonxp2800+/333 @ Jun 24 2005, 11:42 PM)thx dancer  but what other section?
[right][snapback]444788[/snapback][/right]


perhaps, desktop stytem specs and recommendations.

as for answering your initial post, the piece just pops out. you will (should) get one with your mobo, that has everything in the right place to fit your mobo.

-------------------------
currently:6000+ x2, msi k9a platinum, 6800GT, 74 gig raptor, 2gb corsair twinx 800mhz, corsair 520w psu, zalman aero flower, lg dvd-rw w/ lightscribe. all in a lovely lian-li pc-v1000BII

still to add: HD3870x2, 750gb barracuda.
 06/25/2005 05:32 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cyberjunkie
Senior Member

Posts: 1413
Joined: 05/15/2004

This motherboard will easily fit into the casing that you are getting. Your motherboard will come with a metal backplate which will be used to replace the one that will come installed on your casing. So, there would be no worries for you.
 06/25/2005 05:36 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
elite_athlon
Senior Member

Posts: 7392
Joined: 06/07/2005

QUOTE(cyberjunkie @ Jun 25 2005, 04:32 PM)This motherboard will easily fit into the casing that you are getting. Your motherboard will come with a metal backplate which will be used to replace the one that will come installed on your casing. So, there would be no worries for you.
[right][snapback]445376[/snapback][/right]

actuly i was go ing to swap cases be case there is limited space in my current matx case

-------------------------
Join a real forum - http://www.compsupportforums.com/
 06/25/2005 05:57 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cyberjunkie
Senior Member

Posts: 1413
Joined: 05/15/2004

I am unable to understand. Can you kindly ellaborate?
 06/25/2005 06:00 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
elite_athlon
Senior Member

Posts: 7392
Joined: 06/07/2005

well now i have a micro atx case and both of my 5.25 bays are used up and i f i get a atx case that will improve air flow also iit has a clear side(soo cool? /biggrin.gif' border='0' style='vertical-align:middle' alt='biggrin.gif' /> )

-------------------------
Join a real forum - http://www.compsupportforums.com/
 06/25/2005 06:02 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
elite_athlon
Senior Member

Posts: 7392
Joined: 06/07/2005

alls o when my b-day comes around i well get a water cooling kit which that requires 1 5.25 bay

-------------------------
Join a real forum - http://www.compsupportforums.com/
 06/25/2005 06:08 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
vdub73
Senior Member

Posts: 871
Joined: 12/20/2004

if thats the case , maybe you should be looking at something slightly larger than a mid-tower.


-------------------------
A64 3400+@2.808ghz /1 gig Samsung tn-cb3 ddr333@442mhz /Abit KV8Pro rev. 1.1 bios 17/Powercolor X800XL VIVO @ 455/1120 Hiper Type-r 580
 06/25/2005 06:46 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cyberjunkie
Senior Member

Posts: 1413
Joined: 05/15/2004

I think there was a coolermaster case somewhere on newegg that costed only 40USD. I think you should look into that case. It would be of much better quality.
 06/25/2005 06:47 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
elite_athlon
Senior Member

Posts: 7392
Joined: 06/07/2005

well i not gona use that psu any ways

-------------------------
Join a real forum - http://www.compsupportforums.com/
 06/25/2005 07:01 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cyberjunkie
Senior Member

Posts: 1413
Joined: 05/15/2004

Get this case. Trust me, its much much better then the one that you are planning to buy.

http://www.newegg.com/Product/...asp?...N82E16811119068' ">http://www.newegg.com/Product/...p?Item=N82E16811119068

There is also a model with a clear side pannel window. Here it is:

http://www.newegg.com/Product/...asp?...N82E16811119077' ">http://www.newegg.com/Product/...p?Item=N82E16811119077
 06/25/2005 07:02 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
elite_athlon
Senior Member

Posts: 7392
Joined: 06/07/2005

but dosnt have clear side /sad.gif' border='0' style='vertical-align:middle' alt='sad.gif' />

-------------------------
Join a real forum - http://www.compsupportforums.com/
 06/25/2005 07:04 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
elite_athlon
Senior Member

Posts: 7392
Joined: 06/07/2005

well i guess ill learn the hard way /laugh.gif' border='0' style='vertical-align:middle' alt='laugh.gif' />

-------------------------
Join a real forum - http://www.compsupportforums.com/
 06/25/2005 07:52 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cyberjunkie
Senior Member

Posts: 1413
Joined: 05/15/2004

I edited the post and gave you a link to the clear side one as well.
 06/25/2005 11:47 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
elite_athlon
Senior Member

Posts: 7392
Joined: 06/07/2005

QUOTE(cyberjunkie @ Jun 25 2005, 06:52 PM)I edited the post and gave you a link to the clear side one as well.
[right][snapback]445476[/snapback][/right]

didnt notice /blush.gif' border='0' style='vertical-align:middle' alt='blush.gif' />

-------------------------
Join a real forum - http://www.compsupportforums.com/
 06/26/2005 02:36 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
thuglife
Senior Member

Posts: 3072
Joined: 12/30/2004

well when u buy a mobo they sure give you the metal plate you need for the mobo to fit.theres no way u dont get it but if u buy an refubished or something. the cases fit any mobo as long as its an atx/matx or whatever the case "fits"
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information