AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: 2x&4x&8x?
Topic Summary:
Created On: 02/24/2005 10:53 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/24/2005 10:53 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
chanhthivn
Junior Member

Posts: 4
Joined: 12/20/2004

Hi everybody!
so i have problem ,want to ask you .
1.AGP 2x intall slot 4x :Not.
2.AGP 4x intall standard 8x:??? help me ,please answer for me???
the best regard .
E-mail:chanhthivn@hcm.fpt.vn
 02/25/2005 03:59 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Pro Kid
Senior Member

Posts: 5241
Joined: 10/08/2003

wtf does this mean. I have no idea what your talking about.

-------------------------
Life is hard you know this $hit gets taxin,
Thats why when ya find me Ima be relaxin...
 02/25/2005 11:36 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
functional-pc
Senior Member

Posts: 1558
Joined: 01/10/2005

since he is vietnamese, use your people skills and ask some fact-finding questions.

-------------------------
Latest workstation:
Lian li PC-A05B, KN3-SLi, 4400 Brisbane, Freezer 64 Pro, 2 gigs Super-Talent T800UX2GC4, 36 raptor system drive, Caviar RE 320 storage drive, Hiper 580, Ati 1300 Pro, running Vista Home Premium 64-bit with Symantec 10.2.224
 02/25/2005 07:18 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
TLH
Moderator

Posts: 3641
Joined: 11/19/2004

Looks to me that he's saying a 2*agp card wont install in a 4*agp slot,and he wants to know if a 4*agp card will install in a 8*agp slot.
In which case the answer is yes it will.

-------------------------
The opinions expressed above do not represent those of Advanced Micro Devices or any of their affiliates.

1100t on M5A99x-EVO with 2x4gb and 6870 running Win7 on Force120 ssd in Corsair 600t cooled by H100. Folding for team 34106
 02/27/2005 11:03 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
MMB088
Senior Member

Posts: 1898
Joined: 02/05/2005

Figure might as well ask it in here instead of a new thread what is the differance between 4 and 8x agp versus 4x and 8xpro? I've seen 4 and 8xpro cards but don't know the differance, thanks in advance.

-------------------------
Opie and Anthony on XM Satelite Radio!

Now also on FM stations in NYC, Boston, Philly, Pittsburgh, Washington DC, Rochester, Columbus OH, Cleveland, Detroit, West Palm Beach, Dallas, Chicago, San Fran and some other cities, their pretty much nationwide now, google it.

http://www.opieandanthony.com/

The Virus is spreading..... get infected
 02/28/2005 06:33 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
functional-pc
Senior Member

Posts: 1558
Joined: 01/10/2005

pro is different slot...usually assigned to those really long graphic cards you see in high dollar rigs...ive seen some as high as 2000 bucks

-------------------------
Latest workstation:
Lian li PC-A05B, KN3-SLi, 4400 Brisbane, Freezer 64 Pro, 2 gigs Super-Talent T800UX2GC4, 36 raptor system drive, Caviar RE 320 storage drive, Hiper 580, Ati 1300 Pro, running Vista Home Premium 64-bit with Symantec 10.2.224
 03/20/2005 07:45 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
amdrulesanduknowit
Senior Member

Posts: 1273
Joined: 09/04/2004

i think the only diff between the 8x plain and 8x pro is that pro gives more adjustabilty such as graphics card voltage and other stuff
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information