AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Tyan Thunder K8WE lacks voltage monitoring
Topic Summary:
Created On: 04/25/2007 01:09 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/25/2007 01:09 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
mckennma
Senior Member

Posts: 2989
Joined: 06/01/2005

Tyan never installed voltage sensors on the Tyan Thunder K8WE. I cannot get a CMOS health monitor votlage reading.

Tyan was completely indifferent about it.

-------------------------
Tyan Thunder K8WE
Dual AMD 280 Opterons
8GB NUMA enabled DDR333 2.5-3-3-7 RAM
PCI-X SCSI RAID
http://69.14.190.80
 04/26/2007 03:50 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
go_for
Alpha Geek

Posts: 3217
Joined: 01/21/2006

That sounds strange. Which BIOS version are you running ?
They had fixed some CPU voltage issue for the 285, but could be totally unrelated.

-------------------------
 04/26/2007 04:14 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
mckennma
Senior Member

Posts: 2989
Joined: 06/01/2005

Tyan did not put the voltage sensors on the PCB to begin with. They did not catch it until now.

-------------------------
Tyan Thunder K8WE
Dual AMD 280 Opterons
8GB NUMA enabled DDR333 2.5-3-3-7 RAM
PCI-X SCSI RAID
http://69.14.190.80
 04/26/2007 04:16 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
mckennma
Senior Member

Posts: 2989
Joined: 06/01/2005

Tyan did not put the voltage sensors on the PCB to begin with. They did not catch it until now.

-------------------------
Tyan Thunder K8WE
Dual AMD 280 Opterons
8GB NUMA enabled DDR333 2.5-3-3-7 RAM
PCI-X SCSI RAID
http://69.14.190.80
 04/26/2007 04:16 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
mckennma
Senior Member

Posts: 2989
Joined: 06/01/2005

Tyan did not put the voltage sensors on the PCB to begin with. They did not catch it until now.

-------------------------
Tyan Thunder K8WE
Dual AMD 280 Opterons
8GB NUMA enabled DDR333 2.5-3-3-7 RAM
PCI-X SCSI RAID
http://69.14.190.80
 04/26/2007 04:16 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
mckennma
Senior Member

Posts: 2989
Joined: 06/01/2005

Tyan did not put the voltage sensors on the PCB to begin with. They did not catch it until now.

-------------------------
Tyan Thunder K8WE
Dual AMD 280 Opterons
8GB NUMA enabled DDR333 2.5-3-3-7 RAM
PCI-X SCSI RAID
http://69.14.190.80
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information