AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Need someone who know about Athlon XP-M
Topic Summary:
Created On: 08/08/2006 08:06 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 08/08/2006 08:06 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
phanyavut
Junior Member

Posts: 1
Joined: 08/08/2006

hi, i'm having trouble using my sony viao FR720S because when i check the speed it always run under 500mhz but i want to use it's maximum speed like the intel which has speedstep that u can disable it anytime. so anyone please tell me how to enable the cpu maximum speed. Thak you /wub.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":wub:" border="0" alt="wub.gif" />
 08/08/2006 10:59 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
z0de
Junior Member

Posts: 3
Joined: 08/08/2006

Go into the power management options and change the option from laptop/portable ( or whatever it is at) to Always On. This should solve the problem.
 08/11/2006 10:42 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Xtreeme
Senior Member

Posts: 2705
Joined: 05/04/2006

yep, and if you dont have it dw it from amd home page. You want the Powernow application.
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information