AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: OC opteron 170
Topic Summary: help....
Created On: 04/02/2007 06:23 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/02/2007 06:23 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
zenjawa
Member

Posts: 39
Joined: 03/28/2007

hey guys ..
well today after calling OCZ to figure out the right timing for my memory ..it ended up with oc my cpu ...(long story... )...but iam actually not sure about the settings we ended up with ....
Now in BIOS i have the fallowing :
#Cpu Freq {2.4} ..... default {2.0}
#Pci express clock {101} .......default{100}............why did we change this to 101?
#Cpu multi {10x}...default {auto}
#HT {auto}.......now shouldn't we have changed this because we changed the cpu frequency so the HT stays within range??
......now as for my ram ...
#memory timing {333} ...default was set to 400 (not sure if it was right to begin with )
#command rate {1t}.....default{2t}

.....now as for voltage everything is on default except the DDR voltage which was changed to 1.7 and the cpu voltage to 1.457 ........
so what do you think so far ????
http://img486.imageshack.us/img486/4563/35553174mn0.jpg

Edited: 04/02/2007 at 06:27 PM by zenjawa
 04/04/2007 10:31 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Bill100
Senior Member

Posts: 507
Joined: 04/26/2006

Originally posted by: zenjawa

hey guys ..

well today after calling OCZ to figure out the right timing for my memory ..it ended up with oc my cpu ...(long story... )...but iam actually not sure about the settings we ended up with ....

Now in BIOS i have the fallowing :

#Cpu Freq {2.4} ..... default {2.0}

#Pci express clock {101} .......default{100}............why did we change this to 101?

#Cpu multi {10x}...default {auto}

#HT {auto}.......now shouldn't we have changed this because we changed the cpu frequency so the HT stays within range??

......now as for my ram ...

#memory timing {333} ...default was set to 400 (not sure if it was right to begin with )

#command rate {1t}.....default{2t}



.....now as for voltage everything is on default except the DDR voltage which was changed to 1.7 and the cpu voltage to 1.457 ........

so what do you think so far ????

http://img486.imageshack.us/img486/4563/35553174mn0.jpg


O.o

1. keep the HT link close to 2000MHz

2. Processor is way to hot along with the other stuff

memory is good only because you up the fsb so it will be under 400mhz

PCI
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information