AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: My Gaming PC
Topic Summary:
Created On: 02/10/2008 04:07 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/10/2008 04:07 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
HELLSPAWN76
B1FF

Posts: 121
Joined: 05/10/2007

This is my gaming PC





the specs are below on my sig

-------------------------
MY PC AMD Athlon X4 4800+ 2.9Ghz Toledo /Zalman CNPS9500/Asus A8N-SLI SE Socket 939/ 2X1 GB DDR 4000 OCZ Platinum/Hitachi HD 80GB , Maxtor 160 GB HD/ 2 x Optiarc DVD RW/EVGA Nvidia 7950GX2 /Win XP/22in ViewSonicvx2235wm/

AMD X4 630 3.5GHZ/ 2 X 2GB DDR2 800+ ADATA VITESTA / WD HD 160GB/ 1 X DVD BURNER/ 2 XFX ATI 4770 512MB OC 900/1000 / MSI K9A2 CF 790X/OCZ 700W PSU

Edited: 04/10/2008 at 07:21 PM by HELLSPAWN76
 11/21/2008 01:00 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
psychosocial669
Junior Member

Posts: 3
Joined: 11/21/2008

From the looks of it, I know you'll be able to help me. . .PLEASE!! I'm new to playing PC games, well, NEW ones. I want to play " Left For Dead" demo that my son has downloaded, I've watched him play and now that he's out w/his girl friend-I CAN!!! But. . . I'm not sure of what key do what? How do you pick up the shotgun? You can only have 1 primary weapon (meaning your big one, right?) AND, I have unlimited ammo with my hand gun,correct? Oh, how do heal my teammates? Can I heal myself? Over all. . . can you PLEASE give me the low-down on this AWESOME game????
 11/21/2008 07:20 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
dimwit13
Code Warrior

Posts: 2667
Joined: 04/04/2008

psychosocial669, when the game loads,there is a screen that says new game ,load gome, options....
click on options, then go to ( i cant remember what it is called)either CONTROLS or MOUSE AND KEYBOARD.
in side there it has all the button controls,and what they are for.
i plan on getting the game today,so i will find out.
there is a post that i started LEFT4DEAD, on this forum.
they might be able to help out a little more.
i know some people already have it,like PC GURU


-dimwit-

-------------------------
I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.
 11/21/2008 11:06 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
PC-GURU -
Lurker

Posts: 8018
Joined: 11/11/2008

hello E is use and interact thats how you pick stuff up .

s - a - d - w - is to move

space is to jump

1 2 3 4 5 control innovatory

to heal your self you pick the health pack and hold down fire key (mouse 1) until your done taping your self up.

Mouse 2 is Melly

think that's about it.

-------------------------
AMD phenom II 1090T @ 4.23 Ghz custom water cooled
Asrock 890 FX deluxe 3 mother board
4 GB DDR 3 1600 @ 1688 Mhz 7 7 7 24 T1 2688 Mhz NB
2x 1 TB WD Sata III 64 mb cache HDD,s raid 0
2x 5870 HD @ 1015/1300 Asus reference
Dual OS win 7 x64 ultimate & win 7 x32 Ultimate (bench os)
 11/21/2008 11:12 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
dimwit13
Code Warrior

Posts: 2667
Joined: 04/04/2008

GURU, did you get your co-op working on steam?
i plan on picking mine up at lunch todat.


-dimwit-

-------------------------
I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.
 11/21/2008 02:29 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
PC-GURU -
Lurker

Posts: 8018
Joined: 11/11/2008

every time I enter my serial in steam it says its not a valid steam key. So no lol

-------------------------
AMD phenom II 1090T @ 4.23 Ghz custom water cooled
Asrock 890 FX deluxe 3 mother board
4 GB DDR 3 1600 @ 1688 Mhz 7 7 7 24 T1 2688 Mhz NB
2x 1 TB WD Sata III 64 mb cache HDD,s raid 0
2x 5870 HD @ 1015/1300 Asus reference
Dual OS win 7 x64 ultimate & win 7 x32 Ultimate (bench os)
 02/08/2009 05:38 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Super XP
Deprecated

Posts: 336
Joined: 12/29/2003

Your setup looks nice. That case must keep your stuff nice and cool

-------------------------
AMD FX 8120 @ 4.40GHz (8-Cores)
Asus Crosshair V
G-Skill RipJaw DDR3-1866 16GB (4 x 4GB)
Corsair H100
Corsair 180GB SSD Force Series 3
Windows 7 Ult. x64
 02/08/2009 06:58 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
PC-GURU -
Lurker

Posts: 8018
Joined: 11/11/2008

super xp , I tried to send you a PM back but I get a message that your NOT accepting messages at this time.

this is the gist of the message.

popped it in and wala worked with 9950 BE and 940 BE lol. In truth Luck of the draw lol.

Not all boards work, Had an asrock before this Asus and it wouldn't do it ether.

I do hear that Nvidia 7000 and 8000 700 series chip sets are more likely to accept it

I also hear that AMD's GX and GXE chip sets do well to.

790 x and FX chip sets are a crap shoot 50 50 chance there. My pal dimwit has all 4 dimms working in his DFI 790 FX board.


Here's the interesting part. If I run 2 dimms or 4 dimms the overclock wall remains the same, didn't expect that.

Anyway Take care.

-------------------------
AMD phenom II 1090T @ 4.23 Ghz custom water cooled
Asrock 890 FX deluxe 3 mother board
4 GB DDR 3 1600 @ 1688 Mhz 7 7 7 24 T1 2688 Mhz NB
2x 1 TB WD Sata III 64 mb cache HDD,s raid 0
2x 5870 HD @ 1015/1300 Asus reference
Dual OS win 7 x64 ultimate & win 7 x32 Ultimate (bench os)
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information