AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: w00t! uhh... wait
Topic Summary:
Created On: 11/17/2004 11:41 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
1 2 Next Last unread
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/17/2004 11:41 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Nolano
Senior Member

Posts: 3257
Joined: 04/26/2004

I got UT2004 today, and I'm installing it, and it says "Failed reading soure file: D:\animations\brock_intro" or something like that. what the [content edited]?
 11/17/2004 11:42 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
amdrulesanduknowit
Senior Member

Posts: 1273
Joined: 09/04/2004

did u try cleaning the cd
 11/17/2004 11:43 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Nolano
Senior Member

Posts: 3257
Joined: 04/26/2004

yeah. its spotless.
 11/17/2004 11:47 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
amdrulesanduknowit
Senior Member

Posts: 1273
Joined: 09/04/2004

weird
u try it on a diff pc or maybe use someone eles discs but use ur key code and game disc and maybe see if that works
 11/17/2004 11:50 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Nolano
Senior Member

Posts: 3257
Joined: 04/26/2004

don't know anyone else with this game
 11/17/2004 11:53 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Max Axe
Senior Member

Posts: 1765
Joined: 10/23/2004

try copying everything to yr HDD, if it fails to copy, then the CD is bad ... get it changed

-------------------------

Basically if you are getting a LCD, get one with a good contrast and brightness ration-->BVchurch @ Jan 30 2005, 12:53 PM
Why don't you post links rather than bossing people around.@Max Axe-->danm
 11/17/2004 11:54 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
amdrulesanduknowit
Senior Member

Posts: 1273
Joined: 09/04/2004

that sucks
u try customer support yet
 11/17/2004 11:55 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Nolano
Senior Member

Posts: 3257
Joined: 04/26/2004

nope, gonna go do a quick exchange
 11/17/2004 11:57 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
amdrulesanduknowit
Senior Member

Posts: 1273
Joined: 09/04/2004

kool hopefully that works for u
 11/18/2004 12:23 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Nolano
Senior Member

Posts: 3257
Joined: 04/26/2004

it better.
 11/18/2004 12:28 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bvchurch
Senior Member

Posts: 8655
Joined: 06/24/2004

Good. Yeah you did get a bad disk. Something didnt copy right. They are very rare, but still they are annoying
 11/18/2004 12:30 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
LVSeminole
Nanotechnology Guru

Posts: 9124
Joined: 01/06/2004

QUOTE (Nolano @ Nov 17 2004, 10:50 PM) don't know anyone else with this game
I got it. Oh yeah! It rocks. I cant do DM or any pointless game. If there is a mission...I am there...but otherwise, I am worthless.

LVS

-------------------------
- AMD FX 8120
- ATI/AMD HD 7970
- Biostar TA990FXE
- 16 GB's of some flashy Crucial RAM
- Buncha HDDs sucking up way too much power
- Win7 Ultimate x64/Ubuntu x64
-A lot of other crap that I can't remember.
- Wurd?
 11/18/2004 12:33 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Nolano
Senior Member

Posts: 3257
Joined: 04/26/2004

WHAT THE [content edited]???? I returned and exchanged it, and it still has the same error with a different file!!
 11/18/2004 12:40 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Amitola85
Senior Member

Posts: 598
Joined: 07/14/2004

I had a friend who bought Halo and had a problem like this... Except it didn't tell him what the error was, it would just crap out when trying to copy over a certain file. So after I figured out that was what was happening, We just installed with my CD and used His Key... He should have sent the cd back, but we wanted to play; so we just did that for the time being.

-------------------------

Why you should care about the PATRIOT Act.' ">http://www.eff.org/Privacy/Sur...nce/Terrorism/PATRIOT/
 11/18/2004 12:47 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bvchurch
Senior Member

Posts: 8655
Joined: 06/24/2004

Maybe your CDrom drive is going bad. Just a guess.

do you have nero or Alcohol Soft. If you have nero I believe you will need Daemon Tools but what you should do is try to copy the CD Image to your hard drive.
 11/18/2004 12:48 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Max Axe
Senior Member

Posts: 1765
Joined: 10/23/2004

Now after reading this i feel there could be two problems... 1stly ... are any of the other disks you have giving you any read problems ????? coz if they are the optical drive alignment/lense might have gone bad .. secondly as I said earlier, try copying the all the files to your PC, if it fails, try it through any other optical drive you may have to get to know if its the CD or the drive malfunction

-------------------------

Basically if you are getting a LCD, get one with a good contrast and brightness ration-->BVchurch @ Jan 30 2005, 12:53 PM
Why don't you post links rather than bossing people around.@Max Axe-->danm
 11/18/2004 12:48 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Nolano
Senior Member

Posts: 3257
Joined: 04/26/2004

I have alcohol, but I tried and it froze.
 11/18/2004 12:49 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Max Axe
Senior Member

Posts: 1765
Joined: 10/23/2004

QUOTE (bvchurch @ Nov 18 2004, 11:17 AM) Maybe your CDrom drive is going bad. Just a guess.

do you have nero or Alcohol Soft. If you have nero I believe you will need Daemon Tools but what you should do is try to copy the CD Image to your hard drive.
looks like BV got there 1st

-------------------------

Basically if you are getting a LCD, get one with a good contrast and brightness ration-->BVchurch @ Jan 30 2005, 12:53 PM
Why don't you post links rather than bossing people around.@Max Axe-->danm
 11/18/2004 01:39 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
[255]
Senior Member

Posts: 804
Joined: 03/31/2004

QUOTE (Nolano @ Nov 17 2004, 09:48 PM) I have alcohol, but I tried and it froze.
Do you have a second computer, that can be networked to yours? if so.. share the cd rom of that computer and just "map" the drive on your computer, and install like that... i've done a couple times way back in the day.. like 8 years ago.. when i was in a pinch at a lan party.

Edit: also a good way to test to see if the cd-rom in your system is bad

-------------------------
Opty 170 @ 2.5ghz
Asus A8N32 SLI Deluxe
2gig gskill @ DDR456 - 2.5-3-3-6
Saphire ATI Radeon x850xt @ 560/580 -SOLD-... Had to make ends meet.
 11/18/2004 11:06 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Nolano
Senior Member

Posts: 3257
Joined: 04/26/2004

Ok, I don't know what I did, but somehow, it worked! Its installing!!!
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information