AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Fable is mean!
Topic Summary:
Created On: 12/25/2005 10:37 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 12/25/2005 10:37 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
proudmoore2
Senior Member

Posts: 1266
Joined: 11/06/2004

well i got fable this morning. I was hoping i could turn up the graphics and have some nice eye candy. so i set it to start out with at 1024x768 2xAA and everything highest, then later going to turn [content edited] up even more. But heres the funny thing, as soon as i get into the game it turns it all down to 640x480 everything lowest! It looks worse than early ps2 games! I dont think my computer is too slow for those settings, and when i try to change stuff in the menus the menu is off center and i cant see the apply button.

any recommendations? Thanks!

-------------------------
AMD OPTERON 165 at 2.475 GHZ, 2 gigs Corsair XMS, As Rock Sata 2 board. Connect 3D 256mb x1900GT at 591/716, Western digital 160gig SATA, 80 gig ATA 100, Creative Labs X-fi extreme music, Ultra Xconnect 500watt modular, Acer 1916W, Saitek Eclipse Keyboard, , Ultra UV wizard Mid T case, Logitech MX 1000 , Logitech z5500 5.1 THX speakers(amp fried so im currently using a set of panosonics 160watt shelf system, 2 speakers, soon to be replaced by z5450s) , Leather Executive chair.
 12/25/2005 06:44 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
axy1985
Ninja Zombie Killer

Posts: 6424
Joined: 08/25/2004

i'm sorry i can't really help. i have both Fable and the lost chapters.. one for Xbox and the other for PC (gift mistakes... lol), and i can tell you it's a great, game. it's rather short for a RPG tho...
if i install the game before you manage to fix it (PC is videocard-less right now), i'll look into it /smile.gif' border='0' style='vertical-align:middle' alt='smile.gif' />

-------------------------
AMD Athlon II X2 440 @ 2.7 GHz (Sempron unlocked)
2x2GB OCZ DDR3 1600MHz 8-8-8-24 AMD Black Edition
Gigabyte GA-890GPA-UD3H 890GX
MSI nVidia GTX460 1GB Hawk
X-Fi Titanium Fatal1ty Professional
Antec TruePower New 650W
 12/26/2005 12:49 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
proudmoore2
Senior Member

Posts: 1266
Joined: 11/06/2004

well axy i did figure something out. I used the recommended settings and it workd. It doesnt look as good as i could have hoped in those but it at least isnt 640x480 lowest. And these graphics are those that i can handle.

-------------------------
AMD OPTERON 165 at 2.475 GHZ, 2 gigs Corsair XMS, As Rock Sata 2 board. Connect 3D 256mb x1900GT at 591/716, Western digital 160gig SATA, 80 gig ATA 100, Creative Labs X-fi extreme music, Ultra Xconnect 500watt modular, Acer 1916W, Saitek Eclipse Keyboard, , Ultra UV wizard Mid T case, Logitech MX 1000 , Logitech z5500 5.1 THX speakers(amp fried so im currently using a set of panosonics 160watt shelf system, 2 speakers, soon to be replaced by z5450s) , Leather Executive chair.
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information