AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Ut 2004 stuttering problem...
Topic Summary:
Created On: 08/18/2006 03:16 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 08/18/2006 03:16 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
conzymaher
Senior Member

Posts: 1103
Joined: 09/16/2005

Ok, I got my new monitor (viewsonic VX2025wm) so I am gaming in widescreen now

But, I also reinstalled windows the day i got the monitor...

Since then UT has been stuttering, its not a fps problem because I average 200fps+ according to the UT fps counter..

I am using the 6.5 omega drivers, should I upgrade to the 6.7 catalyst drivers?

I am confused as UT worked perfectly on this rig when I had a 4:3 monitor.....

Any ideas?

Thanks

-------------------------
Core 2 Duo E4300 at stock until my Scythe Ninja arrives Abit AB9 Pro , 2 gigs OCZ Titanium 800mhz (4-4-4-15), Sapphire X1800XT 512MB<!--/color
 08/18/2006 05:38 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
conzymaher
Senior Member

Posts: 1103
Joined: 09/16/2005

Just UT2004

no Cool and quiet

Ill give the drivers a shot...

-------------------------
Core 2 Duo E4300 at stock until my Scythe Ninja arrives Abit AB9 Pro , 2 gigs OCZ Titanium 800mhz (4-4-4-15), Sapphire X1800XT 512MB<!--/color
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information