AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Republic Commando
Topic Summary:
Created On: 05/06/2006 12:50 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/06/2006 12:50 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
64bitX2g33k
Senior Member

Posts: 282
Joined: 01/02/2006

If you use a game trainer does it have to be in one of the folders that is installed with the game, In the Program files/Lucas...


-------------------------
CompTIA A+ Certified IT Professional
 05/06/2006 05:21 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Overmind
Assimilator

Posts: 8052
Joined: 01/22/2004

Depends on the trainer. Some require to be in game install dir (and those run the exe after trainer start; the trainer gas a run button for game), some can be runned from anywhere (and even after game already loaded), there's no specific rule. It's all up to the maker of the trainer.
To test if a trainer works, do copy it in game install dir.
If it won't work from there it won't work at all.

-------------------------

World's best Red Alert 2: Yuri's Revenge mod and Star Trek: Starfleet Command 3 mod: Overmind.ro
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information