AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Other PCI Bridge Device
Topic Summary:
Created On: 05/10/2006 10:48 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/10/2006 10:48 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
nwesley
Junior Member

Posts: 1
Joined: 05/10/2006

I'm just now getting something in my hardware that says "Other PCI Bridge Device" I just started someone up not too long ago, and it's just screwing up BF2...anyone know what this might be and how I can fix it?

here are my specs

AMD Athlon™ 64 X2 dual-core processor 4200+

* 2.2 GHz
* 2000 MHz front side bus
* L2 cache: 512 KB x2

3 gig of ram 400 MHz (PC3200) DDR memory

ATI RADEON x300
 05/11/2006 02:53 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bvchurch
Senior Member

Posts: 8655
Joined: 06/24/2004

The best thing tha I can think of doing right now is actually reloading the chipset drivers for your computer. As I don't know which motherboard you have, you can get the appropriate drivers from the motherboard manufacturer, or from ATI, Nvidia/Uli, or Via's website.
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information