AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: cod2
Topic Summary:
Created On: 06/22/2006 01:58 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 06/22/2006 01:58 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cow8mynuts
Senior Member

Posts: 1079
Joined: 11/30/2003

has anyone been playing cod2 lately since the pb came out for it, i know i started again and i started again on a 10x better rig and let me tell you that the graphic are crazy with everything turned up and on directx 10.

-------------------------


my healthzone
 06/22/2006 02:02 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
CouGaR
Senior Member

Posts: 4168
Joined: 08/06/2005

quote:

Originally posted by: cow8mynuts ...and let me tell you that the graphic are crazy with everything turned up and on directx 10.

...And let me tell you that CoD2 isn't running on DirectX 10.

-------------------------
 06/22/2006 02:21 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Erasmus
Alpha Geek

Posts: 2545
Joined: 02/17/2005

lol. Direct x 9 you mean?

-------------------------
CPU: AMD Phenom II X3 720 @ 2.8ghz
RAM: G.Skill RipJaw DDR3 1600, 8gb - 2gbx4
GPU: ASUS HD 5770 (1gb, 850/1200)
MOBO: BIOSTAR TA790GXB3
PSU: Antec Earthwatts 650W
 06/22/2006 02:26 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cow8mynuts
Senior Member

Posts: 1079
Joined: 11/30/2003

yes that what i meant, sorry i was looking at crysis and that is was going to use dx 10.

-------------------------


my healthzone
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information