AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: retrieving info from service
Topic Summary:
Created On: 08/13/2005 08:04 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 08/13/2005 08:04 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
srg86
Senior Member

Posts: 3455
Joined: 05/06/2004

Hi

I've just ditched the GUI version of F@H and installed the console version as a service. How do I monitor the service?

BTW it says that SSE boost is OK, so I guess it's using it.

srg

-------------------------
AMD Athlon 64 X2 4200+ (Manchester) 2.2GHz, DFI LanParty UT nF4 Ultra-D, 1GB Corsair XMS DDR400 Dual Channel, 80GB WD Caviar SE SATA, 80GB Maxtor DiamondMax 9 SATA, NEC 4550A, Radeon X800GTO 128MB DDR, M-Audio Audiophile 2496, Tagan TG480-U01.

Commodore Amiga 1200, MC68060 50MHz CPU (FPU Built in), 2MB Chip RAM, 16MB Fast RAM, AGA Graphics Chipset, 20GB IBM Travelstar 40GN, Kickstart 3.1 ROM, Workbench 3.1
 08/13/2005 08:18 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Mime
Troll Hunter

Posts: 8517
Joined: 10/06/2003

There should be a log named FAHlog.txt in your Folding directory. It'll have all the same info in it that the graphical client did. /cool.gif' border='0' style='vertical-align:middle' alt='cool.gif' />

-------------------------
Containment Breach

Do not meddle in the affairs of archers, for they are subtle and quick to anger.
 08/14/2005 03:41 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
srg86
Senior Member

Posts: 3455
Joined: 05/06/2004

QUOTE(Mime @ Aug 13 2005, 04:18 PM)There should be a log named FAHlog.txt in your Folding directory.  It'll have all the same info in it that the graphical client did. /cool.gif' border='0' style='vertical-align:middle' alt='cool.gif' />
[right][snapback]480626[/snapback][/right]


can I delete this file from time to time without stopping the service so it doesn't get to big.

Also, can I backup a WU so that if I as to do a reformat, I can carry on where I left off?

srg

-------------------------
AMD Athlon 64 X2 4200+ (Manchester) 2.2GHz, DFI LanParty UT nF4 Ultra-D, 1GB Corsair XMS DDR400 Dual Channel, 80GB WD Caviar SE SATA, 80GB Maxtor DiamondMax 9 SATA, NEC 4550A, Radeon X800GTO 128MB DDR, M-Audio Audiophile 2496, Tagan TG480-U01.

Commodore Amiga 1200, MC68060 50MHz CPU (FPU Built in), 2MB Chip RAM, 16MB Fast RAM, AGA Graphics Chipset, 20GB IBM Travelstar 40GN, Kickstart 3.1 ROM, Workbench 3.1
 08/14/2005 05:28 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
91RX-7 Boy
Senior Member

Posts: 2938
Joined: 12/29/2004

yea just sav the directory then when you reinstall, put the directory in crog files then install and f@h should use that directory
 08/14/2005 08:11 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
TLH
Moderator

Posts: 3641
Joined: 11/19/2004

No need to delete the old log.When it gets to 50-60kb size it starts a new one and renames the old to FAHlog-prev.

-------------------------
The opinions expressed above do not represent those of Advanced Micro Devices or any of their affiliates.

1100t on M5A99x-EVO with 2x4gb and 6870 running Win7 on Force120 ssd in Corsair 600t cooled by H100. Folding for team 34106
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information