AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: tinkers
Topic Summary:
Created On: 03/16/2005 09:10 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
<< 1 2 Previous Last unread
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 04/08/2005 10:40 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
AMD808
Moderator

Posts: 3771
Joined: 10/09/2004

These being the 2500 frame gromacs... it adds up.

It takes about two days for me to finish one @ 1m 20sec/frame.

-------------------------
MODERATOR

The opinions expressed above do not represent those of Advanced Micro Devices or any of their affiliates.
 04/13/2005 08:31 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
someone124
Senior Member

Posts: 2213
Joined: 10/09/2004

ugh yea i just got one of those, probably the same one as you, it took 1 minute 33 seconds on my 2400+

my other folders are down right now so it is all on my AXP 2400+

my internet is broken on my other computers and sometimes brokenm on my AXP

-------------------------
Got F@H?|This is why we use AMD | Proud Owner of a DFI board| HUG ME!|
<img src="http://di
 04/14/2005 06:03 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
AMD808
Moderator

Posts: 3771
Joined: 10/09/2004

With this AN35N Ultra, my time dropped to 55 sec/frame for the Gromacs.

Nice little improvement!

-------------------------
MODERATOR

The opinions expressed above do not represent those of Advanced Micro Devices or any of their affiliates.
 04/14/2005 07:15 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
superballz00
Senior Member

Posts: 1207
Joined: 08/16/2004

im only getting tinkers. my FAH cant seem to run GROMACS. they keep saying that the core is corrupted and then switches to a tinker. i tried redownloading the 5.02 cliet and installing it but still doesnt work. its really pissing me off.
 04/14/2005 10:52 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
someone124
Senior Member

Posts: 2213
Joined: 10/09/2004

my dedicated folders that i just fixed (w00t) are only getting tinkers

-------------------------
Got F@H?|This is why we use AMD | Proud Owner of a DFI board| HUG ME!|
<img src="http://di
 04/15/2005 04:26 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
LVSeminole
Nanotechnology Guru

Posts: 9124
Joined: 01/06/2004

What in the bloody [content edited] is causing this influx of tinkers? I mean...this is ticking me off.

LVS

-------------------------
- AMD FX 8120
- ATI/AMD HD 7970
- Biostar TA990FXE
- 16 GB's of some flashy Crucial RAM
- Buncha HDDs sucking up way too much power
- Win7 Ultimate x64/Ubuntu x64
-A lot of other crap that I can't remember.
- Wurd?
 04/15/2005 11:38 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Datsun1600
Member

Posts: 77
Joined: 10/07/2003

QUOTE (LVSeminole @ Apr 15 2005, 12:26 PM) What in the bloody [content edited] is causing this influx of tinkers? I mean...this is ticking me off.

LVS
Yep, ticked me off too, grabbed a P4 640 (3200mhz) and it is doing 3200ppw.
Just got rid of 2x XP-M 2500+ as they are not putting out enough ppw.

Datsun 1600

-------------------------
Folding as IbeFolding2 Folding and overclocking on: 4 x 9800GTs and a Q9450.
AMD Processors » AMD Enthusiast Community » Distributed Computing » tinkers

<< 1 2 Previous Last unread
Topic Tools Topic Tools
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information