AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: noob question...
Topic Summary:
Created On: 07/09/2005 01:42 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 07/09/2005 01:42 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
sasyank
Junior Member

Posts: 1
Joined: 07/05/2005

i recently purchased an athlon 64 3000+ venice core chip.asus av8 deluxe motherboard,and a 1 gig stick of corsair memory...my question is,when swap out my old motherboard,processor and memory,will i have to do a reformat of my hardrive and reinstall windows xp?? or will the new setup just recognize my old hardrive with all my programs on it...thnx for any help
 07/09/2005 03:35 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cwetmore(CA)
Member

Posts: 118
Joined: 06/05/2004

yes you have to reformat
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information