AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: X2
Topic Summary:
Created On: 05/23/2005 05:03 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/23/2005 05:03 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
pacho
Junior Member

Posts: 9
Joined: 08/20/2004

I've wanted to get new rams for quite a while, now that the corsair has lowered their 3200xl I was thinking to buy them, but the X2s r around the corner and I was wondering if amd is gonna change to ddr2 or dd3 for the X2s.
 05/23/2005 05:18 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
hubs8907
Senior Member

Posts: 1647
Joined: 06/10/2004

AFAIK, the X2's will still use DDR. It will be the new socket that will use DDR2/DDR3 (one of the 2)

hubs8907
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information