AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Socket 939 FX-53 and Registered DDR
Topic Summary:
Created On: 06/26/2004 02:25 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 06/26/2004 02:25 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
AcidJazz
Junior Member

Posts: 2
Joined: 06/26/2004

As the topic says. Can I do that or do I have to buy Non-registered DDR for socket 939..?

I'm planning on using ASUS A8V Deluxe Wi-Fi with it.


Thank you.
 06/26/2004 03:09 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
k4pz0r
Senior Member

Posts: 322
Joined: 06/08/2004

registered will work.

However, unless you already have a gig of registered, I would go with Unregistered because its faster and cheaper.

-------------------------
Athlon 64 3500+ @ 2.42 Ghz | Asus A8V Deluxe Wi-Fi edition | 2x Western Digital 36.7GB Raptors in a RAID 0 Array | 1024mb Corsair XMS PC3200 Low Latency RAM | Sound Blaster Audigy 2 ZS | eVGA Geforce 6800GT | Antec True 550 Power Supply

postCount++;
 06/26/2004 03:14 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
AcidJazz
Junior Member

Posts: 2
Joined: 06/26/2004

QUOTE (k4pz0r @ Jun 26 2004, 11:09 AM) registered will work.

However, unless you already have a gig of registered, I would go with Unregistered because its faster and cheaper.
Yup I already have 1GB of Corsair REG DDR(used along with my Opteron 248 CPU).

Thanks for help.
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information