AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: ATI CATALYST DRIVER PROBLEMS
Topic Summary:
Created On: 09/28/2004 07:36 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 09/28/2004 07:36 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
@ssman
Senior Member

Posts: 432
Joined: 09/28/2004

I tried installing the latest ATI CATALYST drivers several times, with the same results. System Crashes every time. Anyone else having the same problem? When re-install the original drivers, I'm rock solid.

AMD64 3400
MB: AOpen AK86-L
Graphics: ATI 9600XT

-------------------------
AMD64 3200/754
GEFORCE 6800
MB AOPEN AK86L VIA K8T800
1GB MUSHKIN PC3200
TURTLE BEACH SANTA CRUZ SOUND CARD
ALTEC LANSING 641s 200W SPEAKERS


 09/28/2004 08:29 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Dan.M
Voodoo Programmer

Posts: 3796
Joined: 10/23/2003

i currently have Catalyst 4.9 installed on my computer with no problem what so ever...

not sure what might be wrong with ur computer.. perhaps something to do with mobo?

-------------------------
Formerly Known as AzN_Pride
i7-2600|P8P67 Deluxe|HD6970&HD5770|16GB G.Skill RAM|640GB WD Caviar Black|Corsair AX750W|Silverstone Raven 3
 09/28/2004 10:17 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Winter Knight
Member

Posts: 171
Joined: 03/14/2004

I'm using the Catalyst 4.9's as well. There is a 4.91 hotfix driver for a demo of a game that doesn't work, but if you have problems, just Rollback to your earlier driver.

-------------------------
www.mozilla.org' ">http://www.mozilla.org
AMD Athlon64 3200+ @ 2.3Ghz (230 x 10 @ 1.65v) 3500+ PR
|- ClawHammer Socket 754 1mb L2 Cache (SH7-CG Revision)
Shuttle AN50R (GigaBit Ethernet / 3x DIMM / 5 PCI / 1 AGP 4x-8x)
|- Nvidia nForce3 150 chipset
1024mb PC3200 | Patriot (2x512) @ 195mhz | Latency 2-3-2-5
Western Digital (8
 09/28/2004 10:21 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Jakepp
Senior Member

Posts: 341
Joined: 04/13/2004

@assman

Try this drives http://www.omegadrivers.net/' ">http://www.omegadrivers.net/
I have used and updated those drives for a year now and I have never had any problems. One thing to remember Read each step of the installation process to avoid any errors. good luck

-------------------------
MSI K8N Neo4/SLI Platinum / Athlon 64 FX55 San Diego / X850XT PE / 1GB OCZ EL Platinum Revision 2 / 1GB Kingston DDR400 PC3200 / Raptor 74G 10,000RPM x 2
NEC LCD1970GX /


"Be Bop or Be Dead"
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information