AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Raid Drives Seem Like They're Working Too Hard
Topic Summary:
Created On: 02/16/2005 07:00 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/16/2005 07:00 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
INFRNL
Senior Member

Posts: 433
Joined: 02/19/2004

Since I got this Sli setup things seem to be different than my last system. right now I have my Raid 0 drives using a 32k stripe size which is what I used to use, but it seems like my drives are running more than necessary and almost seem slower than my other non raid drives.

I ran the windows drive analasys thing. My drives say average file sizes are between 400-600KB. So should I redo my raid 0 with 128k stripe? Any recommendations or info would be greatly appreciated.
I am also using the silicon image controller; is this ok or would it be better to use the nvidia controller?
Thanks in advance

INFRNL

-------------------------
C2D: E6300, eVGA 680i, Evga 7600GT; Crucial Ballistix PC2-1000 DDR2-800 WD1500ADFD-00NLR0 RAPTOR, WD 4000YR (x2) (1:Storage,1:Backup)
Plextor (3) PX-760A, (1)PX-716UF, Windows XP SP2/Vista RC1/ GentooLinux

System 2:AMD OPTE
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information