AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Computer won't start...
Topic Summary:
Created On: 02/26/2005 02:31 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/26/2005 02:31 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cornbreadbreath
Member

Posts: 87
Joined: 02/26/2005

Put together my computer. I have an AMD 64 3200 on a Chaintech nForce 4 Ultra board. When I hit the turn on button, everything starts - fans, video card, cpu fan, etc., but my monitor says 'no input'. What's going on?

2x512MB Corsair value select in dimm 1/2
AMD 64 3200
Chaintech Zenith VNF4
X850XT
WD Raptor HD
Floppy
LG optical
X-Connect 500watt power supply

-------------------------
FX-55 San Diego
Abit Fatality s939
2x1GB Corsair XMS DDR400
WD Raptor 74gb
eVGA 7800GT
Ultra X-Connect 500w
Thermaltake Armor
Asetek Waterchill
 02/26/2005 02:51 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
cornbreadbreath
Member

Posts: 87
Joined: 02/26/2005

Nvm, figured it out. Sorry for clogging the forums

-------------------------
FX-55 San Diego
Abit Fatality s939
2x1GB Corsair XMS DDR400
WD Raptor 74gb
eVGA 7800GT
Ultra X-Connect 500w
Thermaltake Armor
Asetek Waterchill
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information