AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: boot [content edited] you
Topic Summary:
Created On: 01/31/2005 10:11 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 01/31/2005 10:11 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
snake459
Junior Member

Posts: 1
Joined: 01/31/2005

hi every one

my problem is i have a Gigabyte ga-k8nnxp 64 mother board socket 754 with amd 2800+ but i recently bought a 3200+ socket 754 brand new boxed and when i was trying to take out the 2800+ it was stuck to the heatsink, i did not realise this and pulled both the heatsink and CPU,

i managed to take the CPU from the bottom of the heatsink, then placed the 3200+ on the mother board and put the heatsink that came with it on top, when i turned on the computer nothing comes on the screen but there is power going through, all the LEDs are on.

when i put the 2800+ back on the board it just turns on for about 5 seconds and turns off.

so with the 3200+ it stays on but with the 2800+ it just stays on for 5 seconds,
i thought the mother board was f***ked up so i went out and bought a brand new one Gigabye - GA-K8NS but when i place the 3200+ on that board it does the same thing, stays on but nothing on screen,

could it be my CPU or power supply , i think my power supply is about 400 watts, and i also plug in the 4 socket 12v power cable

please help!!!!!!!!!!!!!


Specs are

Gigabyte - GA-K8NS socket 754
AMD64 3200+
gainward 256mb graphics
1gb ram 2x512mb
40gb segate baracuder
40gb western digital
pobably 400watts
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information