AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Geforce card will not install.
Topic Summary:
Created On: 06/19/2006 08:40 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 06/19/2006 08:40 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Mumbles
Junior Member

Posts: 2
Joined: 06/19/2006

Just joined the forum so Hi to everyone.

I'm having problems installing a Geforce 6600LE AGP graphics card. Winxp goes through the driver install process okay, but does not actaully install the Geforce software etc. On reboot, the pc just goes into a continual boot mode. Tried also in safe mode. Also on a complete new install of WINxp Pro with no previous graphics card fitted.

I have the following spec:
K8upgrade 1689 with bios P1.80
AMD64 3400+
I gig DDR3200 memory
WinXP Pro - SP2

Tried four sets of drivers from Geforce including latest. Also updated to the Ali 2.30 graphics controller. Card was okay on another machine back at the store, but I can't install on this motherboard. My previuos ATI card works fine.

Any help much appreciated as I really want this Geforce card.

Thanks
 06/19/2006 08:44 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Smogsy
Senior Member

Posts: 5349
Joined: 11/15/2005

first thing to say is Welcome To The Forum

Did you unistall ATI Drivers Can cause conflictions
 06/19/2006 09:02 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Mumbles
Junior Member

Posts: 2
Joined: 06/19/2006

quote:

Originally posted by: Smogsy
first thing to say is Welcome To The Forum

Did you unistall ATI Drivers Can cause conflictions



Thanks for the reply Smogsy.

On my original Windows, I unintalled everything first. I then did a clean xp install while the Geforce card was in the machine hoping windows would sort it, but the drivers would still not install, although the files went across. The clean install ended up the same as before in the reboot loop.

I have an AXA 420 watt PSU btw.

mrjimmy
 06/19/2006 10:01 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Cr@zY_UKRaiNiaN
Member

Posts: 178
Joined: 03/15/2005

update/reinstall ur chipset driver...whatever that is.

-------------------------

Everything we create, we use to destroy.
Yeah, we call it HUMAN NATURE.
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information