AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Yet another C&Q problem, yipee!
Topic Summary:
Created On: 05/19/2004 03:51 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/19/2004 03:51 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bascule
Junior Member

Posts: 3
Joined: 05/19/2004

For me, the C&Q tab never appears on the power options dialog box.

I've done the two BIOS settings (enable C&Q, yes to acpi 2.0 support) and I've installed the 1.0.1.7 driver and the latest C&Q app, but no joy.

Athlon 64c 3200
Asus K8VSE dlx
Win ME

 05/19/2004 04:10 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricky
Senior Member

Posts: 247
Joined: 04/17/2004

Habve you tried the Latest AMD 64 Driver,...>>>>http://www.amd.com/us-en/Proce...chni...71_9706,00.html' ">http://www.amd.com/us-en/Proce...0_182_871_9706,00.html

-------------------------
AN9 32x AM2 4600+ / KV8 MAX3 AMD 64 3400+/ AT7 MAX2 Barton 3800+
 05/19/2004 07:29 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Greyhound
Senior Member

Posts: 5449
Joined: 10/07/2003

Make sure you set 'Performance Mode' to 'Auto' in in BIOS(you can find this setting in Advanced -> JumperFree Configuration).

-------------------------
The opinions expressed above do not represent those of Advanced Micro Devices or any of their affiliates.

<center><font color=red>MODERATOR</center></font>

AMD Athlon 64 X2 6000+ 89W :: Asus M2N32SLI Deluxe :: 2x1024MB Muskin XP2-6400 DDR2-800 :: BeQuiet! Darkpower Pro 530W :: 2x WD Raptor 74GB/10k rpm, RAID 0 :: ATI Radeon X1950XTX
 05/19/2004 01:15 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bascule
Junior Member

Posts: 3
Joined: 05/19/2004

Yep, I have performance mode on auto, and I still don't get the C&Q tab in power options.

And Ricky, I think the AMD drivers are just for XP. I'm running ME on this box.

Anyone think of anything else I should try?
 05/19/2004 03:11 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricky
Senior Member

Posts: 247
Joined: 04/17/2004

There is a Version on the same page for ME....AMD Athlon™ 64 Cool'n'Quiet Software for Windows ME and Windows 2000, Version 1.0.1.7

-------------------------
AN9 32x AM2 4600+ / KV8 MAX3 AMD 64 3400+/ AT7 MAX2 Barton 3800+
 05/19/2004 08:19 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bascule
Junior Member

Posts: 3
Joined: 05/19/2004

QUOTE (bascule @ May 18 2004, 11:51 PM)
I've done the two BIOS settings (enable C&Q, yes to acpi 2.0 support) and I've installed the 1.0.1.7 driver and the latest C&Q app, but no joy.

As I said...
 05/19/2004 08:41 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Ricky
Senior Member

Posts: 247
Joined: 04/17/2004

Well do not feel bad does not work here either, It works on XP but the board sets of a Siren when enabled in BIOS you can boot to OS and all seems fine other than Bleeping non stop and no overheating or fan issues I think something is realy messed up....

-------------------------
AN9 32x AM2 4600+ / KV8 MAX3 AMD 64 3400+/ AT7 MAX2 Barton 3800+
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information