AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: puzzled
Topic Summary:
Created On: 08/11/2004 08:42 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 08/11/2004 08:42 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
garethworsley
Member

Posts: 86
Joined: 04/13/2004

i was playing freelancer this morning untill i started getting warning messages sayin that there was insufficient power to my graphics card, weird thing is i not touched my machine since i reinstalled windows and this is the first time i seen this message, altho i did install the new drivers for the 64bit cpu's and enabled cool&quiet, altho when i wanna play a game i change power settings from minimal to home/office, but i forgot this morning, so could this error message be a result of the cool&quiet still beeing enabled?

-------------------------
Mobo: Gigabyte K8N SLI-Pro nForce4
CPU: Athlon 64 X2 4200+
Memory: 2048Mb Crucial DDR 3200
GPU: Gainward 7900GT 256mb
HDD: 2x 120Gb SATA Diamondmax 9
Sound: Audigy 2 ZS
PSU: Hiper 580W Type-R Modular
Optical: NEC 16x Dual layer DVD-RW
 08/11/2004 09:17 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Silent_Shadow
Senior Member

Posts: 757
Joined: 07/14/2004

I know that this isn't much of a response, but it just strikes me as comical that a PC decides to inform the user that there is insufficient power to the graphics card by drawing a error message on the screen.
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information