AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: AMD 2800 Problems + other new ones
Topic Summary:
Created On: 05/22/2004 09:44 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/22/2004 09:44 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
zsabrina
Junior Member

Posts: 1
Joined: 05/22/2004

I tried the advice as given here: http://forums.amd.com/index.php?showtopic=14947' ">http://forums.amd.com/index.php?showtopic=14947 and similar advice was given here: http://forums.amd.com/index.php?showtopic=14746' ">http://forums.amd.com/index.php?showtopic=14746

So I got to "playing" around with the CPU PnP settings in my BIOS but that didn't work for me b/c it was already set to 166MHz. So, I tried "Load Performance Optimized Settings" or something like that... it was the Performance one for sure that I remember now. But that changed my CPU PnP settings to 100MHz?? So I changed it back to 166MHz - after glancing over the other settings to make sure nothing else was changed that I could remember...

Now my computer will not boot!! I reset the CMOS battery... nothing. So I changed the CMOS battery after waiting for 15 minutes... nothing. Then I reset all the power connections for about 20 minutes and changed the CMOS battery... nothing still. Nothing shows on my screen at all, my keyboard and mouse do not even power on.

Motherboard = KT400A 333MHz FSB
Memory = 1024MB PC3200 DDRAM 400MHz

Can anyone else give me some help or hints?? I have no idea what else to do!!
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information