AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: dual channel
Topic Summary:
Created On: 02/23/2004 04:14 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/23/2004 04:14 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
kevinf
Junior Member

Posts: 5
Joined: 02/22/2004

do amd motherboards take advantage of dual channel like intel does
 02/23/2004 04:18 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Aubrey
Senior Member

Posts: 3663
Joined: 12/03/2003

Its not AMD its the chipset mfg in conjunction with the m/b mfg. yes amd boards are availiable that do that.

-------------------------
( Quote )
Possession of a powerful computer is no substitute for a working brain.
A working brain is no substitute for possession of a powerful computer.
 02/23/2004 05:05 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
LVSeminole
Nanotechnology Guru

Posts: 9124
Joined: 01/06/2004

NForce2 Ultra 400 Chipset for Socket 462/A is the most popular choice of the Dual Channel memory boards.

LVS

-------------------------
- AMD FX 8120
- ATI/AMD HD 7970
- Biostar TA990FXE
- 16 GB's of some flashy Crucial RAM
- Buncha HDDs sucking up way too much power
- Win7 Ultimate x64/Ubuntu x64
-A lot of other crap that I can't remember.
- Wurd?
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information