AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Asus A7V333 rev 1.01 & XP 3000+ (Barton)
Topic Summary:
Created On: 09/04/2004 06:23 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 09/04/2004 06:23 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
mindmaniac
Junior Member

Posts: 1
Joined: 09/04/2004

[FONT=Courier][SIZE=7][COLOR=green]Many people have wondered if the 3000+ Barton works with the Asus A7V333 rev 1.01 board. I now have this setup and it works pretty stable (2167 ghz). Only prob is that Hardware Monitor in Bios reads CPU temp at around 70-75c. Whereas SiSoft Sandra reads it as 50-52c. Which is more accurate? And if BIOS is accurate, what should I do to lower the temps. I also have a CoolerMaster Aero 7 Lite on my cpu, 512mbx1 of PC2700 ram with 2 more coming, nVidia ti4600 (128mb), and Bios 1018 beta. Thanx in advance.......
 09/05/2004 05:49 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
OliverMaltby
Senior Member

Posts: 1095
Joined: 06/01/2004

The bios is reporting the temp incorrectly, Sandra is probably more correct.

-------------------------
ASRock 939Dual-Sata2 Athlon ULi m1695 | AMD 64 3200+ S939 | 2 x OCZ Premier 512MB DDR400 CL 2.5-3-3-7 | Tagan TG430-U15 430W PSU (40A on combined 12V) | Maxtor DiamondMax Plus 160Gb 8Mb Cache | Point Of View nVidia GeForce 6800GS | Creative Audigy 2 ZS | Logitech 5.1 X-530 Sound System | Hauppauge PVR250 | Liteon DVDR+-
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information