AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Changed the setting and computer dosen't work HELP
Topic Summary:
Created On: 05/08/2004 07:00 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 05/08/2004 07:00 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Random Stranger
Junior Member

Posts: 18
Joined: 05/08/2004

I just got a new computer and the system spec read 2000+ when I ordered a 2600+. When I asked the person I bought it from he told me to go into the Advanced Chipset in the systm BIOS. And then change FSB settings from 100 to 133. After I did that I saved the setting and then restarted the computer. After that when I went to turn the computer on and I get stuck with a black screen. And nothing I do can get it pass that black screen. It's not the monitior I checked. If anybody knows please help.

Thanks
 05/09/2004 06:33 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Overmind
Assimilator

Posts: 8052
Joined: 01/22/2004

You will have to reset the BIOS with MB jumper.
What MB and RAM do you have ?


-------------------------

World's best Red Alert 2: Yuri's Revenge mod and Star Trek: Starfleet Command 3 mod: Overmind.ro
 05/09/2004 10:35 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Random Stranger
Junior Member

Posts: 18
Joined: 05/08/2004

nevermind I have a freind of mine fixing the problem.
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information