AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: HOW DO I MAKE 3000+ RUN AT 333FSB?
Topic Summary:
Created On: 03/17/2004 11:48 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 03/17/2004 11:48 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bbqchickenrobot
Junior Member

Posts: 1
Joined: 03/17/2004

I JUST GOT A 3000+ 333FSB. MY BOARD SUPPORTS UP TO 400. WHEN I TURN THE COMPUTER ON IT SAYS THE SYSTEM IS RUNNING AT 1733MHZ. IM PRETTY SURE THE 3000+ IS SUPPOSED TO RUN AT 2.1GHZ. HOW DO I MAKE IT DO THAT?....

CAN ANYONE HELP ME?
 03/18/2004 12:01 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Aubrey
Senior Member

Posts: 3663
Joined: 12/03/2003

Make sure the m/b jumpers and switches are set to allow a 166 mhz fsb.
Then boot the computer if the chip is not recognized by the bios , reboot and enter the bios and set the cpu freq. to 166mhz fsb.

-------------------------
( Quote )
Possession of a powerful computer is no substitute for a working brain.
A working brain is no substitute for possession of a powerful computer.
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information