AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: amd athlon xp 2200+throughbread
Topic Summary:
Created On: 07/06/2004 05:07 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 07/06/2004 05:07 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
billybob
Junior Member

Posts: 1
Joined: 07/06/2004

help i have just put a xp 2200+ cpu in my pc the fsb is set at 133mhz but is only running at 1.35 mhz can anyone tell me why, gigabyte tell me its impossable, or i have i been given a wrong cpu, cheers
 07/06/2004 05:10 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Silk_the_Absent1
Senior Member

Posts: 15221
Joined: 02/02/2004

I'm assuming that you mean 1.35 Ghz, which tells me that it's running at 13.5 x 100. I'd double check in the BIOS that the FSB is actually @ 133. Are you getting your readings from EasyTune 4? it isn't always accurate.

-Adam
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information