AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: In need of help
Topic Summary:
Created On: 08/29/2004 01:47 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 08/29/2004 01:47 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
zzeerroo
Junior Member

Posts: 2
Joined: 08/29/2004

I recently purchased a AMD athlon XP 2800+. Once I installed it into my Albatron KX18D Pro motherboard I get no signal to the monitor. Its not the video card I have used multiple cards and monitors... even tried a different motherboard. When I put my old AMD athlon Thunderbird in everything works fine. I just dont have a clue whats wrong seeing as my motherboard can support this proccessor and so could the other one. Can anyone help? Thanks.
 08/29/2004 01:50 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bvchurch
Senior Member

Posts: 8655
Joined: 06/24/2004

make sure you have the processor properly seated, heatsink on correctly, and that the Fan is spinning. Its possible the die is broken on the cpu

EDIT: Please post your system specs that you have
 08/29/2004 01:57 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
LVSeminole
Nanotechnology Guru

Posts: 9124
Joined: 01/06/2004

Or if there are any jumpers on your board that will let it support a 333 FSB CPU, then set them to those settings. Are you sure your board is able to run a 2800+ Barton CPU? And even the other board you used. Was it compatible? DO you know what kind of chipset it has?

LVS

-------------------------
- AMD FX 8120
- ATI/AMD HD 7970
- Biostar TA990FXE
- 16 GB's of some flashy Crucial RAM
- Buncha HDDs sucking up way too much power
- Win7 Ultimate x64/Ubuntu x64
-A lot of other crap that I can't remember.
- Wurd?
 08/29/2004 01:07 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
zzeerroo
Junior Member

Posts: 2
Joined: 08/29/2004

It has nForce 2 ultra 400 the heatsink was seated properly and the fan was spinning

I have
amd 2800+ =(
albatron KX18D Pro
480w psu
geforce fx 5700ultra
512 mb 3200 kingston hyperx
60 gb western digital


We messed with the jumpers nothing worked.. thx anymore ideas?
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information