AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: XP 2600 and PC Chips M825g getting nothing on power up
Topic Summary:
Created On: 02/01/2006 11:40 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 02/01/2006 11:40 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Zutant
Junior Member

Posts: 2
Joined: 02/01/2006

Just tried setting up this system for file storage and running minor programs.\

The problem Im having is when I hit the power button my fans spin up but I get no video. The cpu was working in the last board it was in before the board shorted out. Yea I know possible damage to cpu.
I tried to boot board without the cpu and get the same thing

I have the Jumper settings at 133mhz
I tried both pc2100 and pc2700 memory
Used both On board video and a seperate card.
Only things connected are a cd rom and a western digital Hard drive.
Using a 350watt power supply with both power connectors connected to the board
 02/02/2006 01:59 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
nagaty_h
Senior Member

Posts: 3154
Joined: 01/13/2006

try the cpu in the old board

-------------------------
 02/02/2006 03:15 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bogey
Ardrid Returned

Posts: 5643
Joined: 03/25/2005

Make sure the "Clear CMOS" jumper is set to READ DATA. PCChips boards are set to "CLEAR" at the factory to save the CMOS battery.

-------------------------
MSI K7N2 Delta2 LSR|35w XP-M2400 11x214 1.62V|2x512MB OCZ EL 2 2 2 11 2.9V|9600XT|Seasonic 350w
Abit AN7|XP-M2800 10.5x227 1.62V|2x512MB Mushkin XP4000 2 3 2 11 3.2V|9600XT|Seasonic 550w
Asus A7V600|XP-M2600 6-11x202 1.6V|2x512 Crucial PC3200 2.5 3 3 9 2.7V|PCI 32MB gfx|Corsair 450w
 02/02/2006 07:59 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Zutant
Junior Member

Posts: 2
Joined: 02/01/2006

Did check the cmos and unfortunatly I did fry the old board do to a stick of memory not being seated right so no way to test it. I know this post is more suited towards the motherboard so I am tryiong both

Thanx for any help
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information