AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Sempron on ABIT KV7 Board
Topic Summary:
Created On: 12/01/2004 10:18 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 12/01/2004 10:18 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Derek
Junior Member

Posts: 1
Joined: 12/01/2004

I have a spare ABIT KV7 socket A 400MHz FSB motherboard spec'ed to use Athlon /Athlon XP and Barton A processors (bought pre Sempron).
Is there any reason why I should not use a Sempon processor on this board?

Cheers


Derek
 12/01/2004 11:58 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
AMD808
Moderator

Posts: 3771
Joined: 10/09/2004

QUOTE Is there any reason why I should not use a Sempon processor on this board?

Nope, absolutely not. You may need an updated BIOS for your motherboard to recognize it correctly, but it should still work. All Semprons except the 3100+ should work with that board.

-------------------------
MODERATOR

The opinions expressed above do not represent those of Advanced Micro Devices or any of their affiliates.
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information