AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: ECS KT600-A Sempron 3000
Topic Summary:
Created On: 12/18/2004 10:02 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 12/18/2004 10:02 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
topperharley
Junior Member

Posts: 1
Joined: 12/18/2004

I got a ECS KT600-A mobo with Sempron 3000 but it won't run at 166Mhz CPU Frequency.

I tested it with PC3200 Corsair XML DDR RAM and it still won't post. What are the chances of getting a CPU that is suppose to run at 2Ghz but will only get to 1.8Ghz or 155Mhz CPU Frequency?

Reason why I think its the CPU is cause I have tried 2 different sets of RAMs that I know runs at 166Mhz CPU frequency with no problem at all. Also when I remove the RAM and boot the CPU at 133Mhz CPU frequency it beeps an error so my guess it that it got pass CPU test and doing RAM test and detected the missing RAM. But when running at 166Mhz CPU frequency it doesn't go that far, no beeps at all, just blank monitor.

Any input would be much appreciated.

Regards,
topper
 12/21/2004 09:27 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Stone_age
Alpha Geek

Posts: 2523
Joined: 03/16/2004

What are your power supply specs?, And what brand of video card?

-------------------------
Phenom II X6 1055T, Asus M4A89GTD Pro/USB3
Phenom II X4 945, Gigabyte MA785G-UD3H
Zacate E-350, MSI E350IS -E45

http://classicplatforms.com
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information