AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: KuDoz7E/333A & SEMPRON Help..
Topic Summary:
Created On: 08/30/2005 07:36 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 08/30/2005 07:36 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
z1gr
Junior Member

Posts: 2
Joined: 08/30/2005

hi all
i have a Mboard QDI KuDoz7E/333A and i want to know if AMD SEMPRON 2600+
or highter working on my Mboard

---------------------------------------------------------------------------------------------
my manual say: Support Socket A AMD Athlon , AthlonXP and Duron Processors
AMD AthlonXP 1500+/1600+/1700+/1800+/1900+/2000+/2100+/2200+/2400+/2600+
AMD Athlon 650/700/750/800/850/900/950/1000/1000-266/1100/1133-266/1400/1400-266
AMD Duron 600/650/700/750/800/850/900/950/1000/1100/1200/1300
---------------------------------------------------------------------------------------------
now i have Athlon XP 2000+

thanks for help
 08/30/2005 08:21 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
MD - Moderator
Deployer of Mjölnir - House Keeping

Posts: 11102
Joined: 11/05/2003

http://www.qdigrp.com/qdisite/...oducts/Kudoz7e333a.htm' ">http://www.qdigrp.com/qdisite/...oducts/Kudoz7e333a.htm

NOTE: VIA KT333CF, the chipset is rated for 333 bus operation. Sempron MAY work, but I wouldn't say it would work at full 333 bus speed.

Also found this:

QDI forum
http://www.qdigrp.com/qdisite/...show...orum_id=2&page=' ">http://www.qdigrp.com/qdisite/...24924&Forum_id=2&page=

QUOTE Unfortunately, the Kudoz 7E/333A mainboard has an old microcode. Therefore the Sempron CPU is not recognized correctly.
This is also a reason, why the CPU is a bit "underclocked". (The Sempron 2300+ runs at 1583MHz, not 1,27GHz)

You should usually not have any problems, to run this CPU, since Sempron CPUs are modified AMD Athlon XP CPUs.


So it does work, but as I said before, not at rated speed, it will also probably be an unknown cpu...

-------------------------
The opinions expressed above do not represent those of Advanced Micro Devices or any of their affiliates.

Physics? Ha! This is clearly magic and devilry at work. Prepare firewood! We have witches to burn!


MODERATOR
 08/31/2005 07:17 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
z1gr
Junior Member

Posts: 2
Joined: 08/30/2005

if i try buy Semptron 2600 ,i will see big deferent Speed from Athlon 2000+
or is not important.??

thanks
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information