AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: any ideas message keeps coming up
Topic Summary:
Created On: 10/03/2005 07:00 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 10/03/2005 07:00 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Jonny84
Junior Member

Posts: 8
Joined: 09/28/2005

msi must be launched through set up.

This message comes up when i boot and when i try open microsoft word.

another box comes up titled windows installer---

preparing to install----norton anti virus, which i have and its all up to date far as i know. any ideas

also ive had this problem since i built system... when i'm in start up stages where processor memory are displayed e.t.c i get a message saying bios not installed??????????????
 10/03/2005 09:25 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bp1019
Senior Member

Posts: 2434
Joined: 08/24/2005

Make sure the CMOS jumper is not set to clear or everytime you reboot it will clear your CMOS. Check your boards manual on the correct jumper settings. Are the BIOS up to date? You may want to update them also.

-------------------------

-Proud owner of a DFI because chicks dig "Big" OCs
Repsgaminglounge
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information