AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: sempron
Topic Summary:
Created On: 06/27/2005 11:09 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 06/27/2005 11:09 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
pjsny
Junior Member

Posts: 1
Joined: 06/27/2005

my computer is saying i have a 1.19 xp processor even though i know for a fact i have a 3000 + 2.0 ghz sempron processor .could someone tell me why this is . ive called emachines and they said is it workin i said yeah they said well dont worrie about it then .what a bunch of idiots they employee .no help what so ever.they had no clue .
THANKS
PJSNY
 06/27/2005 11:18 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Silk_the_Absent1
Senior Member

Posts: 15221
Joined: 02/02/2004

The FSB is running at 100Mhz, reset it in the bios to 166.

-Adam
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information