AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: SSE2?
Topic Summary:
Created On: 06/07/2006 01:37 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 06/07/2006 01:37 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
pajaropicu
Junior Member

Posts: 1
Joined: 06/07/2006

Hi. I want to run Adobe Encore 2.0 in my sempron 2600 but I can't install it because "it doesn't support SSE2". There is anything I can do to run this software on my PC or it is only for Intel users???? Thanks
 06/07/2006 01:43 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
bogey
Ardrid Returned

Posts: 5643
Joined: 03/25/2005

Socket A(K7) semprons don't support SSE2; only SSE.

Socket 754(K8) semprons support SSE, SSE2 and SSE3.

-------------------------
MSI K7N2 Delta2 LSR|35w XP-M2400 11x214 1.62V|2x512MB OCZ EL 2 2 2 11 2.9V|9600XT|Seasonic 350w
Abit AN7|XP-M2800 10.5x227 1.62V|2x512MB Mushkin XP4000 2 3 2 11 3.2V|9600XT|Seasonic 550w
Asus A7V600|XP-M2600 6-11x202 1.6V|2x512 Crucial PC3200 2.5 3 3 9 2.7V|PCI 32MB gfx|Corsair 450w
 06/07/2006 05:26 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
nagaty_h
Senior Member

Posts: 3154
Joined: 01/13/2006

and socket 939, 940, AM2 cpus also supports sse2..
if ur upgrading, go with AM2 or 939..

-------------------------
 06/11/2006 06:42 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Xtreeme
Senior Member

Posts: 2705
Joined: 05/04/2006

anything at all with venice or san diago cores run sse/sse2/sse3. Be it sempron, A64, etc. They are e3-e6 revisions.
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information