AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Switching Sempron processors
Topic Summary: What do i Need?
Created On: 10/21/2009 04:51 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 10/21/2009 04:51 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
rhick425
Junior Member

Posts: 1
Joined: 10/16/2009

I have an Abit NF8 series motherboard with a semprom 2800+ processor part no. SDA2800AIO3BX. Graphics card is Radeon 9250 Vivo. Win XP Pro sp3.
I obtained a Sempron 3400+ processor part no. SDA3400AIO3BX.
Amd compatability indicates the 3400+ will work on my MB. Is there anything else I need to know before attempting the swap? Will this work with the win xp that was loaded using the 2800+ or will I have to start with fresh OS?
Thanks for any assistance, Rhick425.
 10/22/2009 12:20 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
go_for
Alpha Geek

Posts: 3217
Joined: 01/21/2006

Should be be fine with a direct swap, nothing else.

-------------------------
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information