AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: amd sempron 3000+ 1.67ghz cpu frequency setting
Topic Summary:
Created On: 11/06/2009 09:22 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/06/2009 09:22 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
fred54321
Junior Member

Posts: 3
Joined: 11/06/2009

im useing a amd sempron 3000+ 1.67ghz cpu motherboard ecs elitegroup geforce6100pm-m2 v2...what is the standard setiing for that cpu in the bios cpu frequency if im right it as setting from 200 to 300?.
 11/06/2009 11:09 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
go_for
Alpha Geek

Posts: 3217
Joined: 01/21/2006

The AM2 Sempron 3000+ should run at 1600MHz(8x200MHz). It is one of these:

SDA3000IAA3CN

SDD3000IAA3CN

Post screenshots from CPU-Z of the tabs, we could have a look if there is more to set for e.g. the RAM.

-------------------------


Edited: 11/06/2009 at 11:18 AM by go_for
 11/06/2009 11:43 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
fred54321
Junior Member

Posts: 3
Joined: 11/06/2009

sorry how do i post each tab from cpu-z
 11/06/2009 12:04 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
go_for
Alpha Geek

Posts: 3217
Joined: 01/21/2006

Launch e.g four instances of CPU-Z, open one tab on each instance, line them up.
Make a screen shot by pressing <PrintScreen>, paste it into Paint. Upload the image
to one of the free image hosting services, e.f photobucket.

Add that photobucket link with the screen shot to your post (IMAGE) here.

-------------------------
 11/06/2009 04:20 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
fred54321
Junior Member

Posts: 3
Joined: 11/06/2009

sorry how do i ,ake these printscreen big enough to read when upload from photobucker
 11/06/2009 04:34 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
go_for
Alpha Geek

Posts: 3217
Joined: 01/21/2006

By default photobucket just shows thumbnails of your album. There is a link info below it, that url link you should provide in the IMAGE tag of your post here, it will then show up in the size you took the screenshot.

-------------------------
 11/24/2009 11:22 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Sande
Junior Member

Posts: 6
Joined: 11/24/2009

Thanks for info....

-------------------------
AMD 940 PH2 BE @ 3.7 Ghz ArcticFreezer 64 pro
2GB pc8500 DDR2 1066@5-5-5-15

Astaga.com lifestyle on the net
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information