AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: NO Audio Hardware
Topic Summary: NO Audio Hardware in GTA Vice City
Created On: 01/02/2010 09:26 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
Answer This question was answered by MD - Moderator, on Sunday, January 3, 2010 12:55 PM

Answer:
Go to this webpage

http://www.msi.com/index.php?f...cat_no=1&prod_no=1472

Realtek High Definition Audio Driver

Audio driver is right there...
 01/02/2010 09:26 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Narasimha09
Lurker

Posts: 24
Joined: 09/05/2009

Hi,

Happy New year,


I have installed GTA Vice City Game in my PC.

when i open application GTA-vc.exe ,it is opening fine but no sound while opening and while playing also.

when checked in options it showing message as "No AUDIO HARDWARE"

My PC configuration:
Processor : AMD sempron 2.7 GHz.
Mother board : MSI K9N6PGM2-V

can you please help me on this.

-------------------------
Regards
Narasimha
 01/03/2010 12:55 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
MD - Moderator
Deployer of Mjölnir - House Keeping

Posts: 11102
Joined: 11/05/2003

Answer Answer
Go to this webpage

http://www.msi.com/index.php?f...cat_no=1&prod_no=1472

Realtek High Definition Audio Driver

Audio driver is right there...

-------------------------
The opinions expressed above do not represent those of Advanced Micro Devices or any of their affiliates.

Physics? Ha! This is clearly magic and devilry at work. Prepare firewood! We have witches to burn!


MODERATOR
 01/10/2010 08:43 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Narasimha09
Lurker

Posts: 24
Joined: 09/05/2009

Thank you,

I will install the lastest audio drivers from the link given.

when I search for drivers in the same link before this post, the audio drivers were with old date.

-------------------------
Regards
Narasimha
 01/16/2010 05:09 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Narasimha09
Lurker

Posts: 24
Joined: 09/05/2009

Hi,

I have installed the Sound drivers from the link http://www.msi.com/index.php?f...cat_no=1&prod_no=1472

Still There is no sound when I open GTA -VC .
and also I observerd that there some voice break in songs while palying after this installation.

can you please help in these issues.

-------------------------
Regards
Narasimha
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 1 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information