AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: sempron 2400+ problem
Topic Summary:
Created On: 09/11/2004 02:33 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 09/11/2004 02:33 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
woogie
Junior Member

Posts: 1
Joined: 09/11/2004

I have just upgraded to an AMD Sempron 2400+ and cannot get a boot up or any display on my Asrock K7V88 motherboard, does anyone have any tips?
 09/13/2004 01:36 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Greyhound
Senior Member

Posts: 5449
Joined: 10/07/2003

Do you get any beeps? are the fans spinning?
Some more specs might be helpful...like what powersupply are you useing?

Make sure everything is seated properly(CPU, memory, videocard), maybe try to reset CMOS/remove the battery...

If everything else fails, try to remove your motherboard from the case and setup everything on a bench or piece of cardboard to make sure it doesn't short-out anywhere.

-------------------------
The opinions expressed above do not represent those of Advanced Micro Devices or any of their affiliates.

<center><font color=red>MODERATOR</center></font>

AMD Athlon 64 X2 6000+ 89W :: Asus M2N32SLI Deluxe :: 2x1024MB Muskin XP2-6400 DDR2-800 :: BeQuiet! Darkpower Pro 530W :: 2x WD Raptor 74GB/10k rpm, RAID 0 :: ATI Radeon X1950XTX
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information