AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: Sempron 2300+
Topic Summary:
Created On: 11/03/2004 04:54 PM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/03/2004 04:54 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Snufkin
Junior Member

Posts: 1
Joined: 11/03/2004

Hi everyone, I've got terrible problem with my new Sempron 2300+. I've got Epox 8RDA+ PRO motherboard. In BIOS and in Windows (XP) is shown that I've got AMD Athlon 900MhZ processor. Please help me... what should i do?
 11/03/2004 05:35 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Greyhound
Senior Member

Posts: 5449
Joined: 10/07/2003

Make sure your FSB (Frontside Bus, aka 'CPU External clock' is set to 166MHz both in BIOS and via jumper on your motherboard (refer to your manual for details).

Also, make sure youn have updated your BIOS to the latest version.

-------------------------
The opinions expressed above do not represent those of Advanced Micro Devices or any of their affiliates.

<center><font color=red>MODERATOR</center></font>

AMD Athlon 64 X2 6000+ 89W :: Asus M2N32SLI Deluxe :: 2x1024MB Muskin XP2-6400 DDR2-800 :: BeQuiet! Darkpower Pro 530W :: 2x WD Raptor 74GB/10k rpm, RAID 0 :: ATI Radeon X1950XTX
Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information