AMD Processors
Decrease font size
Increase font size
Topic Title: SEMPRON 2400 A+ AT 1000 Ghz
Topic Summary:
Created On: 11/12/2004 06:02 AM
Status: Read Only
Linear : Threading : Single : Branch
Search Topic Search Topic
Topic Tools Topic Tools
View similar topics View similar topics
View topic in raw text format. Print this topic.
 11/12/2004 06:02 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
007
Junior Member

Posts: 1
Joined: 11/12/2004

Hi,

I have a sempron 2400 with asrock k7vt6 and my bios only sees 1.0 Ghz and recognizes an Athlon Xp processor. I've tryed the bios update and still sees 1.0Ghz . I know i did it with the correct version files, because someone gave me the right instructions, but still the same. What else can i do? Do i have to make any "physical" adjustments?

Please help me.

Thank you.


ASROCK K7VT6
AMD SEMPRON 2400+
2X DDRAM 256MB PC333
VGA ASUS ATI RADEON 9200SE/T 128MB DDR TV OUT

 11/12/2004 09:33 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Armycop
Junior Member

Posts: 12
Joined: 11/02/2004

What's your FSB chipset? You runnin' DDR 3200 RAM chips? If not, you won't be able to support anything over 155FSB with your Sempron, since it's locked at 10x multiplier. I just learned this the hard way...
 11/12/2004 09:42 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Silk_the_Absent1
Senior Member

Posts: 15221
Joined: 02/02/2004

You should have at least PC2700 memory to run a socket A sempron. Faster memory would be better though, as it is more future resistant.

-Adam
 11/12/2004 05:52 PM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
johnmalc
Junior Member

Posts: 3
Joined: 03/01/2004

Hi 007

The Asrock comes out of the box jumpered for 100/200mhz, in case you drop in an old Duron....

Change the mobo jumpers to 166/333, and all will be OK, ok?
 12/15/2004 11:20 AM
User is offline View Users Profile Print this message

Author Icon
Dean133
Junior Member

Posts: 11
Joined: 12/15/2004

Ive having the same Problem as 007

I have tryed everything

Statistics
112018 users are registered to the AMD Processors forum.
There are currently 0 users logged in.

FuseTalk Hosting Executive Plan v3.2 - © 1999-2014 FuseTalk Inc. All rights reserved.



Contact AMD Terms and Conditions ©2007 Advanced Micro Devices, Inc. Privacy Trademark information